Starity

Klippremier: Thalía ft. Becky G – Como tú no hay dos

2015. március 19. 19:07   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Thalía és Becky G nemrég közösen vettek fel egy dalt, amihez végre a hivatalos videó is megosztásra került. A latin művésznő ma délelőtt tette közzé hivatalos VEVO-csatornáján a Como tú no hay dos című klipet.

hirdetés
Klippremier: Thalía ft. Becky G – Como tú no hay dos

Thalía a gyereklemez után újra belevetette magát a popzenei világba. Sorra jelennek meg az új videói, amik az Amore Mio című albumon található dalokhoz készültek el. A korong tavaly novemberben jelent meg és a Billboard 1. helyén debütált a Latin Top Albums charton. Emellett a Billboard 200-as listájának pedig 173. helyére került fel az első héten, amikor is 3000 darabot adtak el belőle az USA-ban, Mexikóban pedig az első helyre került fel ebben az időben.

Az album első dala a Por lo que reste de vida volt még szeptemberben, amihez természetesen videó is készült októberben. A mostani kislemez a Como tú no hay dos (’Olyan, mint te, nincs kettő’ – a szerk.), amihez ma jelent meg a hivatalos kisfilm. A Becky G-vel közösen elkészített videó eléggé eltér az énekesnő stílusától, de a dalhoz remekül illik, ugyanis nemigen van története, inkább bulizósabbra sikeredett.

A latin díva egyébként decemberben ünnepelte meg, hogy 25 éve van a zenei pályán mint szólóénekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek