Starity

Megszületett Eros Ramazzotti harmadik gyermeke

2015. március 19. 19:07   |   Szerző: Fanily

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 51 éves, népszerű olasz zenésznek és feleségének kisfia hétvégén látta meg a napvilágot. Az énekes másnap osztotta meg örömét a világgal.

hirdetés
Megszületett Eros Ramazzotti harmadik gyermeke

Eros Ramazzotti modell párja, a 26 éves Marica Pellegrinelli szombaton adott életet második közös gyermeküknek, aki a Gabrio Tullio nevet kapta szüleitől. Az örömhírt Ramazzotti osztotta meg rajongóival Facebook-oldalán keresztül, és azt is elárulta, hogy a kisfiú 3800 grammal látott napvilágot, majd viccesen hozzátette: már most gitáron játszik.

A házaspár első közös gyermeke, Raffaela Maria 2011 augusztusában született, az énekes első házasságából származó lánya, Aurora Sophie pedig jövő decemberben tölti be 20. életévét.

Eros egyébként legutóbbi turnéjának befejezése óta sem tétlenkedik, ugyanis ismét stúdióba vonult, ahol gőzerővel munkálkodik közelgő nagylemezén, mely májusban kerül a boltok polcaira, Perfetto (Tökéletes) címmel.

Ramazzotti és felesége a kórházból útban hazafelé

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek