Starity

Hamarosan érkezik a Tengerészgyalogos 4. része

2015. március 20. 16:04   |   Szerző: Konvektor

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Marine filmek sora még egy résszel bővült, amire egy hónap múlva számíthatunk.

hirdetés
Hamarosan érkezik a Tengerészgyalogos 4. része

A Marine 4: Moving Target áprilisban fog debütálni Amerikában. Sajnos a magyar premier dátumát nem említették meg, de a jelenlegi álláspont szerint nem is fogják a magyar mozikban vetíteni. Az előző Tengerészgyalogos film után egy kicsit váratott magára a folytatás, de tavaly William Kaufman kezei alatt megindult a forgatás. A harmadik részben is feltűnt Mike „The Miz” Mizanin fogja játszani Jake Carter karakterét, de mellette fog a filmiparban ezzel a filmmel debütáló Summer Rae is szerepelni.

A történet ugyancsak sok izgalommal és akcióval van átszőve. Jake Carter arra szerződött, hogy megvédje a nagy értékű csomagot, amit rábíztak. Egy szépséges lázadó szeretné leleplezni a korrupt katonai védelmi vállalkozást, ugyanakkor a katonaság felbérel egy állig felfegyverzett zsoldos csapatot, hogy véget vessen a lázadó életének, és azoknak, akik vele együtt próbálják lebuktatni őket. Kerüljön bármi árba Carternek.

A DVD-t már elő is lehet rendelni, de a csomagot a megjelenés után fogják küldeni a tervek szerint. Ráadásul óvatosan bánnak a film kiszivárogtatásával, így még előzetest sem publikáltak. Mindenesetre az akció és a thriller műfaj szerelmeseinek biztos nem lesz csalódás a film.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek