Starity

Anastacia ismét a közelünkbe látogat

2015. március 20. 10:10   |   Szerző: Fanily

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő az év eleji osztrák koncertje után újra Bécsbe látogat: a legnagyobb európai Open Air Fesztiválon teszi tiszteletét a nyár folyamán, mint sztárfellépő.

hirdetés
Anastacia ismét a közelünkbe látogat

Anastacia a január 28-án prezentált Resurrection nevű bécsi turnékoncertjét követően – június 26. és 28. között – ismét ellátogat az osztrák fővárosba. Visszatérésének oka, hogy az énekesnő sztárfellépő lesz Európa legnagyobb szabadtéri fesztiválján, a Donauinselfesten, ahová a belépés ráadásul teljesen ingyenes. Mint mondta, már most rendkívül izgatott, hogy viszontláthatja közönségét.

A szervezők elárulták, hogy több különböző zenei stílus lesz hallható a háromnapos eseményen, illetve arra is ösztönzik majd a látogatókat, hogy írják meg benyomásaikat a fesztiválról. Sőt, készítsenek fényképeket az Instagramra, amely alkotásokat aztán a #DIF2015 címkével kérnek ellátni. Ezeket a helyszínen a résztvevők kinyomtattathatják és hazavihetik emlékbe.  

Az előadó egyébként közvetlenül a fesztivál után szintén szomszédságunkba utazik, mivel június 29-én a bukaresti Sala Palatuluiban teszi majd tiszteletét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek