Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2015. március 22. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb hét telt el, a sztárok pedig most sem tétlenkedtek, rengeteg fotóval lepték meg követőiket és rajongóikat az Instagram-fiókjukról. Íme egy válogatás a legjobbakból!

hirdetés
A hét legnépszerűbb celebfotói

Dakota Fanning vacsorája

A színésznő mostanában egyre jobban rákapott az Instagram-ízére, így nem meglepő, hogy egyre több képpel látja el a köveőit és a rajongóit. Milyen jól teszi!

Jordin Sparks a kék rúzsra esküszik

Igazi hallány lett a népszerű énekesnőből. Számunkra ez a rúzs a farsangon menne el, amikor valaki sellőnek öltözik, de Jordinnál bejön az árnyalat, ami illik a körmeihez. Meg kell szokni, az biztos!

Paris Hilton új barátja

Az örökösnő a lakásából jelentkezett, ezúttal ruhában, kis barátja társaságában. A haja kifogástalan, csakúgy, mint a ruhája.

Iggy Azalea a fesztivál előtt

A rapper egy gyors fotót töltött fel Instagram-oldalára az SXSW fellépése előtt, amiben megmutatta, milyen ruhában is fog színpadra lépni. Nem lőtt mellé, az arany most nagyon divatos.

Snooki megható ajándéka

Fantasztikus anya felirattal ellátott bögrét kapott a jó útra tért valóságshow-sztár, aki büszkén mutogatta meglepetését a nagyvilágnak. Nem tudjuk okolni, csak így tovább, Nicole!

Nick Jonas meglepetése

Készüljetek..., írta fotója alá a feltörekvő énekes, Nick Jonas. Talán új videoklippel lepi meg rajongóit Nick? Kíváncsian várjuk!

Az állatokért harcol Ian Somerhalder és Nikki Reed

Az örökbefogadás mellett kampányol gőzerővel a sztárpáros, Nikki Reed és Ian Somerhalder. Tökéletesen kiegészítik egymást, és még a cél is nemes! A szukakutyus pedig azóta szerető gazdágra talált Georginában.

Harry Styles az On The Road Again színpadán

A One Direction hivatalos Instagram-fiókja folyamatosan új fotóval árasztja el a Directionereket a srácokról az On The Road Again helyszíneiről. A mostani legnépszerűbb darab Harry Stylesról készült, közel 800 ezer szívvel ellátva.

Ed Sheeran megtalálta elveszett fiát

Ed Sheeran megtalálta a kicsi énjét ebben a vörös hajú, szemüveges kisfiú személyében. Ed meglepően hasonlóan nézett ki kiskorában, így büszkén pózolt vele, sőt, Instagramon még elnevezte fiának is.

Katy Perry kedvenc müzlije

Az énekesnő Európában turnézik jelenleg, de itt sem kellett hanyagolnia kedvenc müzlijét Szent Patrik napon, ami egészen Kaliforniából érkezett. Katy édesanyja lepte meg ezzel a csomaggal a lányát, aki Instagram-fiókján köszönte meg a gesztust.

Adam Lambert legjobb barátnőjével lazított

Danielle Stori már a középiskola óta legjobb barátja Adamnek, így elmondhatja magáról, hogy ott volt az énekesnek a legrosszabb és a legjobb időszakában is. Lambert nem felejti el, honnan jött, és mindig igyekszik jó barátjára némi minőségi időt szakítani. Visszatérése után el is mentek egyet pihenni Los Angelesben, egy frissítő ital társaságában.

Candice Swanepoel Afrikából jelentkezett be

A Victoria's Secret-modell lélegzetelállító helyeken jár munkájának köszönhetően. Legutóbbi posztjában Afrika csodálatos naplementéjét mutatta be követőinek.

Kylie Jenner lapos hasa

Több millió dolláros Los Angeles-i házából posztolt egy tükrös selfie-t a valóságshow-sztár, Kylie Jenner. Meg kell hagyni, a design és a berendezés kifogástalan, ahogy Jenner megjelenése is ezúttal.

Adam Levine szülinapi ajándéka

Március 18-án töltötte be 36. életévét a Maroon 5 frontembere, Adam Levine. Az énekes egy vicces cicás pólót kapott, ami tökéletesen illik a stílusához.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek