Starity

Adam Lambert bejelentette visszatérő kislemezének érkezését

2015. március 23. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert bár a tavalyi évet a Queennel töltötte, nem feledkezett el saját projektjéről sem, és gőzerővel dolgozott visszatérő, harmadik nagylemezén Svédországban, mely a 2012-es Trespassinget követi a sorban.

hirdetés
Adam Lambert bejelentette visszatérő kislemezének érkezését
Fotó: Freddy Main

Lambert visszatért a gyökereihez, és Shellback, valamint Max Martin közreműködésével dolgozott az új anyagon, ami végül a The Original High címet kapta.

A dalokat most a közönségért írom. A hangzásban mindenki megtalálhatja magát, és mindenkinek mást jelenthet. Ez lesz a jó benne – nyilatkozta az énekes a Billboardnak, és azt is elárulta, hogy a Warner Bros.-hoz szerződött le. Lambertöt ugyanis még 2013-ban akarta az RCA arra kötelezni, hogy készítsen egy albumot 80-as évekbeli dalok feldolgozásából, így elváltak az útjaik „eltérések a kreatív munkában” címszó alatt.

Adam az évet azzal a nagy bejelentéssel kezdte, miszerint új stúdióalbumát a The Original High címre keresztelte – pontosan a 33. születésnapján tette közhírré és hozzátette, hogy az első kislemez áprilisban jön ki.

Az énekes betartotta a szavát: több dalszövegrészlet közzététele után bejelentette, hogy visszatérő kislemeze – amit a slágergyáros Max Martin producált –, a Ghost Town címet kapja majd, és április 21-én érkezik. Lambert az Instagram-oldalára töltött fel nemrégiben egy dalelőzetest rövid videóbejátszással, az azt megelőző napon pedig egy, a dalra utaló képet rakott ki.

 

A photo posted by ADAMLAMBERT (@adamlambert) on

 

A video posted by ADAMLAMBERT (@adamlambert) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek