Starity

Popsztárok a kedvenc sorozatainkban – III. rész

2015. május 03. 16:04   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk legújabb részében újabb popcsillagokat gyűjtöttünk össze, akik egy-egy kisebb szerep erejéig sorozatokban is feltűntek. Vigyázat, spoilerveszély!

hirdetés
Popsztárok a kedvenc sorozatainkban – III. rész

1. Jon Bon Jovi – Szex és New York (1999)

A Bon Jovi nevű együttes frontemberét mindenki énekesként és zenészként ismeri, bár néhány szerep erejéig ő is betört a film- és a sorozatiparba. Jont a Szex és New Yorkban láthattuk Seth bőrébe bújva, aki egy terapeuta várótermében találkozott össze Carrie-vel.

2. Josh Groban – Eszementek (2013-2014)

Az amerikai énekes bár Magyarországon nem annyira ismert, hazájában igazán nagy sikernek örvend. Josh feltűnt a Glee két epizódjában is, de emlékezetesebb szereplése az Eszementekben volt, ahol Robin Williams oldalán játszhatott. A szériában Danny Chase megformálója volt, aki a történet szerint őrülten szerelmes Sydney-be, még egy dalt is ír hozzá.

3. Bridgit Mendler – Violetta (2013)

Az argentin telenovella, a Violetta rengeteg meglepetést tartogat, többek között sztárfellépők is szórakoztatják a Studio On Beat diákjait. A szériában például Bridgit is dalra fakadt, a szereplőkkel karöltve előadta slágerét, a Hurricane-t.

4. Madonna – Will és Grace (2003)

A popikon 2003-ban volt látható a Will és Grace-ben. Az epizódban Karen válása után több időt szeretne együtt tölteni normális emberekkel, így egy szobatársat keres magának, ezért meglátogatja a Lizt alakító Madonnát, aki egy hirdetést adott fel ezzel kapcsolatban. Együtt elmennek egy bárba, ahol ugyanazt a pasit szemelik ki maguknak, ezért küzdenek a férfi kegyeiért. Ennek hatására Liz annyira megharagszik Karenre, hogy kidobja a lakásából.

5. Idina Menzel – Glee (2010-2013)

Nem csoda, hogy a Broadway-sztár egy zenés sorozatban tűnt fel, hiszen énekhangja mindenkit elbűvöl. Menzel a Glee-ben volt látható, ahol a Vocal Adrenaline vezetőjét és Rachel Berry édesanyját alakította, aki még fiatal korában megegyezett egy meleg házaspárral, hogy némi fizetségért cserébe szül nekik egy gyermeket.

6. Lucy Hale – Varázslók a Waverly helyből (2007-2008)

Talán már nem sokan emlékeznek, de a You Sound Good to Me énekesnője látható volt a Varázslók a Waverly helyből tizedik részében. Hale Mirandát alakította, aki az iskola új diákja volt. Két epizódon keresztül randizott Justinnal, mi több, a legidősebb Russo vele csókolózott először. Érdekesség, hogy utána a Justint alakító David Henrie és Lucy együtt jártak egy ideig.

7. Jennifer Lopez – Így jártam anyátokkal (2010)

A 45 éves színésznő még öt évvel ezelőtt játszott az Így jártam anyátokkal ötödik évadában. JLo Anita Applebyt alakítja, aki egy párkapcsolati tanácsadó. A csinos hölgyet Robin béreli fel, hogy megleckéztesse Barney-t.

8.  Jennifer Hudson – Kasszasiker (2013)

Az elsősorban énekesnőként tevékenykedő Jennifer számos filmben feltűnt, ám csak két sorozatszerepe volt. Az egyik a nemrég startolt Empire-ben, míg a másik a Kasszasikerben (Smash), ahol egy Tony-díjas színésznőt játszott és eléneklte az I Can't Let Go című számot a színpadon, Karennel és Ivyval kiegészülve, akik a háttérben vokáloztak.

9. Taylor Swift – New Girl – Új lány (2013)

A New Girl című sorozatban többször is voltak utalások Taylor Swiftre. Nick például megpróbálta megvigasztalni az összetört szívű Jesst, aki erre azt felelte, hogy csak Tay egyik számát akarja meghallgatni egyedül. Ám a második évad fináléjában ténylegesen feltűnt a fiatal csillag Elaine bőrébe bújva, aki Cece és Shivrang esküvőjének egy fontos vendége volt.

10. Miley Cyrus – Két pasi meg egy kicsi (2012)

Bár Miley régebben inkább színészkedéssel foglalkozott, napjainkban inkább már az éneklésnek és a zenének él, de azért még felbukkan egyszer-egyszer a képernyőkön. 2012-ben például játszott a Két pasi meg egy kicsi című vígjátéksorozatban, ahol Missit alakította, aki az Ashton Kutcher által alakított Walden egyik régi barátja. Egy rövid ideig Jake barátnője lesz, ám a fiú beleszeret, amit Cyrus karaktere nem tud viszonozni, ezért szakítanak.

Cikksorozatunk előző részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek