Starity

Wes Bentley és Matt Bomer is szerepet kapott az AHS új évadában

2015. március 24. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több ismerős arcot is láthatunk majd a Hotel alcímet viselő évad állandó szereplői között.

hirdetés
Wes Bentley és Matt Bomer is szerepet kapott az AHS új évadában
Fotó: Angela Weiss/Getty Images; Larry Busacca/Getty Images

Mióta egy hónappal ezelőtt kiderült, hogy Lady Gaga szerepet kapott az FX-en futó és hatalmas sikernek örvendő American Horror Story októberben érkező, ötödik évadában, a rajongók még izgatottabbá váltak. Emellett azt is megtudhattuk akkor, hogy az új szezon a Hotel alcímen fog futni.

A napokban pedig újabb szereplőkről hullott le a lepel, köztük a negyedik évadban feltűnt Matt Bomerről és Wes Bentley-ről, valamint Cheyenne Jacksonról, akit láthattunk már Ryan Murphy múlt héten véget ért sorozatában, a Glee-ben is.

Matt leszerződéséről március 15-én, vasárnap a PaleyFesten számolt be Murphy, míg arról, hogy Wes is csatlakozik a stábhoz, a Twitteren tett bejelentést. Hihetetlenül izgatott vagyok, hogy bejelenthetem, Wes Bentley visszatérő szereplő lesz az AHS: Hotelben – írta a mikroblogon.

A Television Academy paneljén pedig még a legelső évadból, a Murder House-ból ismert Connie Britton árulta el a Variety egyik riporterének kérdésére, hogy szívesen szerepet vállalna a Hotelben. Persze, hogy vállalnám! Nagyon szeretnék visszatérni, de az ütemtervek trükkösek tudnak lenni – osztotta meg az ABC Nashville című sorozatában Rayna Jamest játszó színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek