Starity

Jennifer Lawrence nem szexelne Bradley Cooperrel

2015. március 24. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lawrence és Bradley Cooper új filmje, a Serena tegnapi premierjén a két sztár a közös munkáról mesélt.

hirdetés
Jennifer Lawrence nem szexelne Bradley Cooperrel

A két hollywoodi sztár immáron a harmadik közös filmjük premierjén vett részt a hétvégén. A Serena című filmben a gyönyörű színésznő magát Serenát kelti életre, míg Cooper a nő férjét, George Pembertont.

A Glamour magazin riportere egyből lecsapott a két sztárra, és megkérdezte őket, minek köszönhető, hogy ilyen jól ment a közös munka. A színésznő a tőle megszokott módon, viccesen válaszolt: Nem a szex. Arra kényszerítettem, hogy rájöjjön, ő a legjobb. Úgy értem, Bradley bármilyen férfiszerepben megállná a helyét. Ő a legjobb, akit ismerek, és imádok vele dolgozni.

Bradley tisztelettudó férfi módjára azon nyomban vissza is adta a bókót Lawrence-nek: Tisztelem őt, profi színésznőnek tartom. Azt gondolom, mindig a legjobbat alakítja, akárhol is van. Én csak tanulni tudok tőle. Mindig is olyan emberekkel szerettem dolgozni, akik jobbak, mint én.

Tagadhatatlan, hogy Bradley és Jennifer között mindig remekül megvan a kémia a képernyőkön. Szerencsénkre nem a Serena az utolsó, hogy együtt láthatjuk őket, hiszen negyedszerre is összeállnak a Joy című filmben, melyet David O. Russell fog rendezni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek