Starity

Elhunyt Lil’ Chris

2015. március 24. 18:06   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyereksztárként híressé vált Lil’ Chris március 24-én hunyt el, mindössze 24 éves korában.

hirdetés
Elhunyt Lil’ Chris

Haláláról bár még nem derültek ki pontos információk, viszont sokan a depressziójára gyanakodnak. Chris az elmúlt évben két tweetjében is mesélt rajongóinak mentális betegségéről. Remélem, egy nap találok egy olyan kiutat a depresszióból, ami nem öngyilkossággal jár.

A depresszió szívás. Ha megtanulod, hogyan vedd észre, életeket menthetsz, és a saját érzéseidet. Hagyj időt mindekinek arra, hogy megértse – írta Chris.

Christopher Hardman Suffolkban született, az Egyesült Királyságban, 1990. augusztus 26-án. Először Gene  Simmons realityjében, a Rock School tűnt fel, amiben a KISS frontembere rockbandát próbált alakítani diákokból. Mivel Chris tudott énekelni, gitározni, dobolni és dalokat írni, így ő lett a banda frontembere.

A műsort követően leszerződött az RCA Records lemezkiadóhoz, majd pedig elkészítette első dalát Checkin’ It Out címmel. Nem sokkal később megjelent az első albuma is, 2006 januárjában. 2007-ben továbbra is folytatta az új dalok megjelentetését, és együtt turnézhatott a McFly együttessel. Később több műsorban vendégszerepelt az évek során, 2008-ban pedig kiadta második szólóalbumát, a What’s It All Aboutot. 

2012 nyarán Francis Weirt alakíthatta a Loserville című musicalben, egy évvel később pedig bejelentette, hogy új albumon dolgozik. Kiadott egy karácsonyi dalt Christmas Number One címmel, és karácsonyi turnéra indult Tom Mannel és Giles Potterrel, akik a 2013-as brit X Faktor versenyzői voltak.

Idén, hónapokkal későbbre tervezte visszatérését a popszakmába. Tervezem, hogy újra visszatérek! Remélhetőleg most kicsit több időre! Ne menjetek messzire a további hírekért! – írta 2014 decemberében Twitter-oldalára. 

A várt áttörés azonban elmaradt, így idén márciusban Chris azt mondta követőinek, hogy zenei karrierje feladását fontolgatja. Azon gondolkodom, hogy örökre abbahagyom a zenélést... végül el kell jönnie az időnek, amikor szembenézek a valósággal. Egyszerűen nem vagyok elég jó.

A tragikus hírt először Chris édesanyja közölte Facebook-oldalán, majd pedig azonnal futótűzként terjedt, és több híresség is kifejezte sajnálatát.

Egy tehetséges, fiatal előadó volt, és szerencsések lehettünk, hogy együtt élhettünk és dolgozhattunk vele több mint egy évig. Döbbentek és szomorúak vagyunk, minden gondolatunk a családjával van – mondta a SkyNewsnak Allan Dodgeon, Chris egykori lemezkiadójának igazgatója. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek