Starity

Új részlet jelent meg Leiner Laura Hullócsillag című könyvéből

2015. március 24. 21:09   |   Szerző: Gurs

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Szent Johanna gimi írónője nemrég új fotókkal és részlettel csigázta fel a rajongók érdeklődését új könyvéről.

hirdetés
Új részlet jelent meg Leiner Laura Hullócsillag című könyvéből
Fotó: Instagram/Leiner Laura

Leiner Laura tavaly októberben jelentette meg a Bexi-sorozat első részét, a Késtélt, hamarosan pedig érkezik a következő is. Nem kérdéses, hogy mindenki nagy izgalommal várja a hónap végén megjelenő Hullócsillagot, ami visszatért a megszokott karakterekkel: Bexivel, Nagy Márkkal és Körtével.

A tartalom szerint Bexi, aki mostanra kiadta és zajos sikert aratott második nagylemezével, az Offline-nal, továbbra is sikeres énekesnő. Nagy Márkot viszont teljesen elfelejtették, mert végül nem ő nyerte a tehetségkutató műsort. Körte mindent megtesz, hogy ismét sikeressé tegye Márkot, de ez nem egyszerű, nagyon mélyről kell felhozni a srácot. Emellett Aszadék is feltűnik a képben, még mindig a garázsában. Emiatt Körte megragadja a romlott majonéz által adódó lehetőséget, és belegyezik abba, hogy menedzseltjeivel Londonba repüljön egy utazási műsor forgatására.

Nemrég viszont új töredéket kaptunk a Hullócsillagból, ami még jobban felcsigázta a rajongókat. A részletet Laura hivatalos oldalán lehet megtekinteni.

Továbbá ma délután mutatta meg a szerző az első kötetet Instagram-fiókján. A könyv láthatólag vékonyabb lesz, mint elődje, de ez nem szomorított el senkit. Az LL könyvesboltban holnaptól meg lehet venni a kötetet, a GABO oldalán pedig meg lehet rendelni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek