Starity

Hamarosan véget ér a WWE adománygyűjtő kampánya

2015. március 29. 15:03   |   Szerző: Konvektor

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A WWE ismét bebizonyította, hogy képes összehozni az embereket a jelenlegi jótékonykodási akcióval, mely a Special Olimpicsért és a Stanfordi Lucile Packard Gyermekkórházért folyik.

hirdetés
Hamarosan véget ér a WWE adománygyűjtő kampánya

Még február vége felé indult meg a mozgalom, amit a Superstars for Hope (Szupersztárok a Reményért) névre kereszteltek, és a WWE, valamint az Indiegogo, a világ legnagyobb adománygyűjtő szervezete rendez. A felajánlásokat a Special Olimpics és Connor meggyógyításában is részt vevő Lucile Packard Gyermekkórház kapja majd.

Mindennap azon fáradoznak a Lucile Packard Gyermekkórházban az orvosaink, a személyzet és a kutatók, hogy hogyan teremtsék meg a legjobb ellátást a rákkal küzdő gyerekeknek. A WWE erős szószólója volt ügyünknek, és szívesen támogatjuk Connor gyógyulását – mondta el a gyermekklinika igazgatója.

Első alkalommal a Twitteren tettek exkluzív bejelentést, ahol a WWE vezető képviselője, Stephanie McMahon, a méltán híres Hulk Hogan és a WWE másik arca, John Cena buzdította adományozásra a pankrációrajongókat. Hogy beindítsák a jótékonykodást, a kezdeményezőkön felül a San Francisco 49-esek Alapítvány is felajánlott 25 ezer dollárt (átszámítva több mint 7 millió forintot).

„A 49-esek Alapítvány büszke, hogy mélyebb elkötelezettségeket gyárthat a pályán kívül és belül – kezdte John York, a San Francisco 49-esek társtulajdonosa. – A Special Olympics és a Lucile Packard Gyermekklinika bizonyítja, hogy szüksége van a szupersztárokra a közösségnek – atléták, akik testi fogyatékossággal élnek, gyerekek, akik egész életükben küzdenek a betegséggel. Ez mutatja, hogy mekkora megtiszteltetés, hogy a WWE szupersztárjai segítik végig őket az úton ezzel a kampánnyal.”

A kampány előtt és után is jótékonykodnak a WWE Szupersztárok, a képen John Cena

Igaz, a kívánt eredményt elérték már, összegyűlt a 200 ezer dollár, sőt, már lassan 260 ezernél jár a számláló, de hogy ne lankadjon az adakozók kedve, a WWE felajánlott a webáruházukban megvásárolható termékeik közül ruhákat, autogramokat, közös programokat a szupersztárokkal, dívákkal, legendákkal.

Minden egyes héten voltak különleges akciók, amik a mai napig betöltetlenek. A 25 dolláros promóción 500 autogramot sorsolnak ki, amiből több mint 300 már el is kelt. Aki többet tesz a számlára, természetesen nagyobb ajándékban részesülhet, így aki 50 dollárt adakozik, az kaphat egy Wrestlemania-pólót és autogramot – ezt is csak 230 szerencsés vehette át eddig az ötszázból. 100 dollárért egy személyes tweetet kapunk kedvencünktől, míg potom 350 dollárért egy születésnapi videót mond fel nekünk egy WWE-s vagy NXT-es szupersztár, díva, netán legenda – még hat videó megnyerhető. 500-ért egy dedikált Wrestlemania-ruhadarabot vehetünk át, majd emelve a tétet, 750 dollárért egy dedikált NXT-bajnoki övet, ami természetesen másolat lesz, és a követekzők írhatják alá:  Seth Rollins, Big E, Bo Dallas, Adrian Neville, Sami Zayn és Kevin Owens – már 8 elfogyott a 10-ből. De aki nagyobb összegeket szeretne áldozni, ezen az oldalon tájékozódhat, és hogy teljes értékűen számítson az adománya, használja twitteren a #STARS4HOPE hashtaget.

A WWE arra született, hogy márkájához társuló népszerűségét annyi lehetséges módon használja fel a közösség érdekében, amennyire csak lehet. Büszke vagyok arra, hogy idén a Szupersztárok a Reményért két fő problémát is szeretne orvosolni, a Special Olympics az elfogadásért és a befogadásért küzd, míg a Lucile Packard Gyermekkórház Connorért, és a vele egy cipőben járó, rákos gyerekekért harcol – árulta el Stephanie McMahon.

A WWE támogatása egyedülálló lehetőséget és célt tűzött ki elénk, hogy elérjük, fejlesszük és köszönthessük az új érdeklődőket és sportolókat a mozgalomban. Az a fontos feladat, amit a világ minden táján teszünk, segít közösségeket létrehozni az elfogadás és a tisztelet nevében, mindannyiunk számára csak akkor lesz sikeres, ha a világ felfigyel a hívásunkra, hogy egységesen játsszon, annak érdekében, hogy egységesen éljen – nyilatkozott a jótékonysági akcióról Janet Froetscher, a Special Olympics tisztviselője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek