Starity

Lady Gaga és Beyoncé ismét együtt dolgozik?

2015. március 26. 11:11   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga és Beyoncé párosa igazán ütősre sikeredett a 2010-es Telephone című dalban. Gaga és Honey B is egy-egy fotót töltött fel, melyekből arra következtethetünk, hogy újra összeálltak egy gigaslágerre.

hirdetés
Lady Gaga és Beyoncé ismét együtt dolgozik?

Lady Gaga The Fame Monster albumán kapott helyet a Beyoncéval közösen elkészített Telephone című dal. A kislemez egyértelműen globális siker lett, 2010 óta több mint 7 millió példány kelt el belőle világszerte. A kilenc percet is meghaladó kisfilmje pedig rekordot döntött akkoriban, annyian kattintottak rá a megjelenése utáni órákban. A homoszexualitás ábrázolása és az erőszakos események miatt több országban be is tiltották a lejátszását. A videó végét azonban nyitva hagyták, így várható egy folytatás is a történethez, mely sajnos a rajongók legnagyobb bánatára a mai napig nem érkezett meg.

A két énekesnő a napokban töltött fel hivatalos Instagram-oldalára egy-egy kísértetiesen hasonló képet. Beyoncé a fotó mellé nem írt semmilyen kommentárt, viszont Gaga egy dalszöveg részletét mellékelte, méghozzá a toplistás számét: These are my my leave me alone shoes. My Telephone heels. Stop callin', I don't wanna think anymore – írta, majd rejtélyesen azt is hozzátette, hogy szereti a rajongóit, és éppen új szerzeményeken dolgozik következő albumához.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek