Starity

Amanda Seyfried nem akar várni a kalandokra

2015. március 27. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő legújabb filmje premierjén mesélt új terveivel és korával kapcsolatban.

hirdetés
Amanda Seyfried nem akar várni a kalandokra

Amanda az egyik legújabb filmjének, a While We're Youngnak premierjén vett részt nemrégiben, melyben Ben Stiller és Naomi Watts oldalán szerepel. A bemutató alkalmával az E! News riportere leszólította a színésznőt, aki örömmel mesélt egy-két érdekes dolgot.

Köztudott, hogy a színésznő idén decemberben elérkezik egy nagy mérföldkőhöz az életében, hiszen betölti a harmadik X-et. Seyfried elárulta, ha csak egy dolgot is tanult a film forgatása alatt, az az volt, hogy nem akarja megvárni, amíg a dolgok maguktól megtörténnek.

Idő. Még több időre lenne szükségem. Hamarosan harminc leszek, de néha csak azt gondolom, »Istenem, hová lett az elmúlt évtized?«. Ölni tudnék azért, hogy újra 20 éves legyek. Az élet rövid, minden évben egyre jobban érzékelem a halandóságot. De azt hiszem, ez normális – mondta a gyönyörű színésznő.

Azonban Seyfrield akármit is mond, termékeny évtizedet tudhat a háta mögött, és talán most még izgalmasabb élményekben lesz része. Hiszen már biztosak lehetünk benne, hogy szerepelni fog a Ted 2-ben, Mark Walberg mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek