Starity

Sandra Echeverría gyermeket vár

2015. március 26. 11:11   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Első gyermekét hordja a szíve alatt a mexikói sztár, akit férjével, Leonardóval már nagyon várnak.

hirdetés
Sandra Echeverría gyermeket vár

A mexikói származású színész-énekesnő, Sandra Echeverría, és párja, a zenészként tevékenykedő Leonardo de Lozanne még tavaly ősszel fogadtak egymásnak örök hűséget Los Angelesben. Sandra nyilatkozataiban mindig utalt arra, hogy minden vágya az, hogy mihamarabb édesanya lehessen.

A 30 éves színésznő hétfőn jelentette be a nagy hírt, mely szerint első gyermekét várja: „Nagyon izgatottak vagyunk. Nem tudjuk még a nemét, de én azt érzem, hogy kisfiú. A férjem már a neveken is elkezdett gondolkodni, s azt mondta, hogy ha fiú lesz, akkor Jonasnak szeretné elnevezni” – nyilatkozta a sztár.

Echeverría a People en Españolnak adott interjújában azt is megosztotta az olvasókkal, hogy a várandósság első heteit nagyon rosszul viselte: „Az első pár hét kicsit durva volt számomra. Szédültem, hányinger kínzott, nagyon kevés energiám volt. Úgy éreztem magam, mintha másnapos lennék. De szerencsére a negyedik hónapban már elmúltak ezek a tünetek” – mondta mosolyogva.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek