Starity

Ismét sorozatban bizonyíthat Bella Thorne

2015. március 27. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bella Thorne újra a tévében bizonyíthat, ugyanis számos moziszerep után most ismét egy sorozatban fog játszani.

hirdetés
Ismét sorozatban bizonyíthat Bella Thorne

Bella Thorne még nincs 18 éves, de Hollywood máris megőrül érte, hiszen egyre-másra kapja a felkéréseket, gyakorlatilag ki sem látszik a munkából, mióta véget ért sorozata, az Indul a risza.

Nemrégiben pletykák röppentek fel arról, hogy a Pretty Little Liarsben tűnhet fel a fiatal sztár, miután együtt mutatkozott a sorozat forgatókönyvírójával, Marlene Kinggel. A napokban azonban kiderült, hogy Bella még ennél is nagyobb megtiszteltetésben részesül, hiszen a producer az ABC Familynél saját sorozatot tervez neki Rebecca Serle Famous In Love című regénye alapján.

A történetben Bella egy főiskolai hallgatót alakít, aki a teljes ismeretlenségből egy mainstream hollywoodi filmfranchise főszerepébe katapultál és küzd meg a hirtelen jött hírnévvel. Marlene King mellett maga az írónő, Rebecca Serle is produceri teendőket lát el, így biztosítva, hogy a nagy sikerű, tavaly októberben megjelent könyvhöz méltó lesz a tévés adaptáció is. Jelenleg az előkészületeknél tartanak a munkálatok, és a készítők remélik, hogy a sorozat bekerülhet az ABC műsorstruktúrájába az ősz folyamán.

Bella maga is nagy rajongója a Famous In Love-nak; miután kiolvasta, elismerően nyilatkozott a könyvről: Rebecca Serle teljesen elcsípte, milyen érzés Hollywoodhoz tartozni fiatalon. Abszolút imádtam a Famous In Love-ot. Kötelező olvasmány mindenki számára, akit érdekel a kulisszák mögötti élet és a szerelem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek