Starity

Zendaya lesz a Radio Disney Music Awards házigazdája

2015. március 28. 10:10   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Indul a risza fiatal sztárja lesz az áprilisban megrendezésre kerülő gála műsorvezetője.

hirdetés
Zendaya lesz a Radio Disney Music Awards házigazdája
Fotó: Matt Petit / Disney Channel

A napokban a K. C. Undercover sztárja, Zendaya Coleman hivatalosan is megerősítette, hogy ő lesz a házigazdája az idei Radio Disney Music Awardsnak. Az énekeső már nagyon izgatott a gálával kapcsolatban, ahol nem csak műsorvezetőként remekelhet, ugyanis a jelöltek közé is bekerült.

Egy nagy show-ra látogatunk... rengeteg szórakozással és remek előadásokkal, úgyhogy nagyon-nagyon izgatott vagyok. Ráadásul még egy kategóriaA művész legjobb stílussal jelöltje is vagyok, úgyhogy jobb lesz, ha tökéletes szettben jelenek meg – nyilatkozta a 18 éves híresség, akinek ellenfelei Becky G és Ariana Grande lesznek, hiszen ők is ugyanazért a kitüntetéséért küzdenek.

Az eseményt április 25-én tartják a Los Angeles-i Nokia Theatre-ben, rá egy nappal pedig a tévében is levetítik, ugyanis az amerikai Disney Csatorna egy 90 perces műsorral kedveskedik nézőinek, melyben a színfalak mögé is bekukkanthatunk. A show fellépői közül még csak egy nevet tettek közé a készítők, ő pedig nem más, mint Becky G.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek