Starity

A Placebo különleges kitüntetésben részesült

2015. március 27. 17:05   |   Szerző: itsjustme

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit zenekar vehette át az Artist & Manager Awards legmegtisztelőbb díját.

hirdetés
A Placebo különleges kitüntetésben részesült

A Placebo március 23-án jelentette be hivatalos oldalán keresztül, hogy ez évben őket érte az a megtiszteltetés, hogy az Artist & Manager Awards legrangosabb, a művészek művészének járó díját hazavihették.

Ezt olyan személyek vagy zenekarok kaphatják meg, akik a bizottság véleménye szerint kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a zenei világban karrierjük, a dalszerzés és/vagy fellépések során. Feltétele a hosszú karrier, bőséges bátorság, akárcsak az elszántság és a kreatív zsenialitás.

A Placebo képviseli mindazt, ami számottevő a mai művészekben; húszévnyi kreativitást, a saját sorsuk fölötti irányítást, kockázatvállalási hajlandóságot. Ezek mind-mind olyan tényezők, amelyek hosszú távon sikeressé tehetnek egy bandát – mondta a FAC társelnöke, Sandie Shaw.

Az idén negyedik alkalommal megrendezett esemény keretein belül korábban Robbie Williams, valamint a Massive Attack részesült ebben az elismerésben.


Díjazásuk után a zenekar basszusgitárosa mondott beszédet | Fotó: Brian Molko

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek