Starity

Az I Prevail a Fearless Recordshoz szerződött

2015. március 27. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aki valaha is hallotta Taylor Swift slágerét, a Blank Space-t, az valószínűleg nem mehetett el az I Prevail zenekar feldolgozása mellett sem, hiszen a srácok új szintre emelték a dalt, melynek eredményeképpen a Fearless Records ajánlott lemezszerződést a zenekarnak.

hirdetés
Az I Prevail a Fearless Recordshoz szerződött
Fotó: Facebook/I Prevail

A valaha volt egyik legkülönlegesebb feldolgozása született meg a Blank Space-nek az I Prevail keze nyomán, így nem meglepő, hogy a Brian Burkheiser és Eric Vanlerberghe vezette michigani banda az élre tört, és rájuk mosolygott a szerencse.

A srácok ugyanis nemrégiben a Facebookon tették közhírré, miszerint nem kisebb kiadó, mint a Fearless Records ajánlott nekik lemezszerződést, mely cég olyan zenekarok lemezeit hozza forgalomba, mint a Pierce The Veil, a Mayday Parade, a Real Friends vagy a The Summer Set.

Abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy a Fearless a partnerének fogadott minket, mely lemezcég régóta elkötelezett a művészi fejlődés mellett. A legvadabb álmainkat is felülmúlja az, hogy kapcsolatban állhatunk ezzel a csapatnyi tehetséggel, mint például a Pierce The Veil, a blessthefall és a Mayday Parade – csak hogy említsek néhányat. A Fearless elkötelezett amellett, hogy megtegyék velünk a következő lépést a zeneipari utazásba, miközben lehetővé teszi számunkra, hogy kreatívak és önmagunk maradjunk – olvashatóak Brian sorai.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek