Starity

Megdöbbentő videoklippel jelentkezett a Tokio Hotel

2015. március 31. 13:01   |   Szerző: misssha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A német együttes új, Feel It All című klipje a drogfüggőséget mutatja be.

hirdetés
Megdöbbentő videoklippel jelentkezett a Tokio Hotel

Mióta a Tokio Hotel visszatért a zenei életbe, a fiúk egy percig sem pihennek. 2014 őszén megjelent a negyedik stúdióalbumuk, a Kings Of Suburbia, rögtön három videoklippel és egy kislemezzel. Ezután a srácok szinte azonnal útra keltek a világ körüli turnéjukra, amelynek az első része, a Club Experience Európában már véget is ért. A koncertjeik szinte minden állomáson teltházasak voltak.

Március 27-én debütált a negyedik videoklipjük, és a második kislemezük, a Feel It All. A srácoktól már megszokhattuk, hogy nem hétköznapi videókat forgatnak, ez azonban komolyabb témával foglalkozik: a drogfüggőséggel. A klip dokumentumfilm-szerűsége és a színes, effektes jelenetek miatt rengeteg embert döbbentett le a hitelessége. Az első kockákon azt látjuk, amint az énekes, Bill Kaulitz egy övet teker a karjára, mielőtt heroint fecskendezne magába. Ezután el is indul a drogfüggőélet valósághű bemutatása, a bulitól és az erőszaktól kezdve az elvonási tünetekig és a túladagolásig.

Bár a klip főszereplője az együttes énekese, nem a saját életük inspirálta őket a forgatókönyvben. Drogfüggőt játszani mindig is az egyik álmom volt, mindig ki akartam próbálni. Mindig is lenyűgözött ez a világ és ez a sötét oldala az embereknek. És az Egy kosaras naplója Leonardo DiCaprióval, valamint a Kids and Christiane olyan filmek, amelyeket kisfiúként néztem, és mindig elbűvöltek. Valahogy vonzódom ezekhez a dolgokhoz, érdekelnek a háttérbeli történetek és az emberi szakadékok – válaszolta Bill arra a kérdésre, hogy miért örült ennek a szerepnek.

Ez a videó is megosztotta a nézőket, valakit elrettentett, valakit megérintett, de abban mindenki egyetért, hogy elgondolkodtató és élethű kisfilm lett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek