Starity

Ariana Grande duettet énekelt Justin Bieberrel

2015. március 31. 13:01   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Honeymoon turné meglepetésvendége volt a kanadai énekes. A két fiatal tehetség előadta többek között Bieber slágerét, az As Long As You Love Me-t is.

hirdetés
Ariana Grande duettet énekelt Justin Bieberrel
Fotó: Getty Images

Ariana Grande javában járja Amerikát, ugyanis február végén kezdődött turnéja, mely a Honeymoon néven fut. Múlt hét szombaton pedig Miamiba látogatott, ahol egy igazi meglepetésvendég várta a rajongókat. A koncert során a nagy tömegből ugyanis Justin Bieber vált ki, aki nem csak nézőként volt jelen a show-n.

Biebs csatlakozott Arianához a színpadra, és előadták közösen Grande slágerét, a Love Me Hardert, valamint JB két dalát, az All That Matterst és As Long As You Love Me-t. A duettekről természetesen videók is készültek, melyek által az egész világháló megtudhatta, hogy miként szól együtt a két előadó hangja. Az előadás elég rögtönzött lehetett, ugyanis a videókon is hallatszik, hogy Justin eléggé hadilábon állt a dalszövegekkel, főleg a Love Me Harderével.

Nagyon szórakoztató volt veled, Ariana, annak elennére, hogy elfelejtettem a szöveget, haha – írta az Instagram-profiljára feltöltött közös képhez Bieber. Nagyszerű este volt. Szeretnék visszameni a színpadra. Miami, még hallasz felőlem – tette hozzá a Twitteren.

Fotó: Instagram/Justin Bieber

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek