Starity

Új klippel jelentkezett Eros Ramazzotti

2015. március 31. 10:10   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár napja került a nyilvánosság elé az énekes új kisfilmje, amely az Alla fine del mondo című szerzeményhez készült, és a Perfetto elnevezésű nagylemezen foglal majd helyet.

hirdetés
Új klippel jelentkezett Eros Ramazzotti

Eros Ramazzotti legújabb kislemeze, az Alla fine del mondo (A világ végén) – mely a következő stúdióalbum, a Perfetto (Tökéletes) előfutára is egyben – néhány nappal ezelőtt látott napvilágot, ezzel párhuzamosan pedig az alkotáshoz tartozó videoklipet is közönsége elé tárta az olasz zenész.

A videót egy sivatagban, a Spanyolország déli részén található Almeríában, illetve Milánó külterületén forgatták Jacopo Rondinelli közreműködésével. A rendező egy ügyesen felújított környezetben kalauzolja végig a nézőt: egy iskolás kisfiú a főszereplő, aki cowboynak képzeli magát, és meg akarja menteni azt a kislányt, akibe beleköt két másik osztálytársa – ám végül pórul jár.

Ramazzotti következő nagylemeze május 12-én kerül a boltok polcaira, ősszel pedig újabb világ körüli turnéra indul. Magyarországi állomás egyelőre nem szerepel a listán, viszont olyan helyszínekre is ellátogat az énekes, mint például Bécs, Kassa, Krakkó vagy Prága.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek