Starity

Hivatalos: Pamela Anderson fiával randizik Bella Thorne

2015. március 30. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár csak nemrég kezdtek találkozgatni, Bella Thorne máris felvállalta a nagyvilág előtt új szerelmét, Brandont.

hirdetés
Hivatalos: Pamela Anderson fiával randizik Bella Thorne
Fotó: Sara Jaye Weiss

Bella Thorne tavaly nyáron szakított barátjával, Tristan Klierrel, azóta a szinglik életét élte. A fiatal sztár nemrég azonban újra randizni kezdett, méghozzá nem is akárkivel: a 18 éves Brandon Lee az, aki az egykori Baywatch-lány, Pamela Anderson és a rockzenész, Tommy Lee nagyobbik fia – írja az E! Online.

Napokkal azután, hogy az E! News hivatalosan is megerősítette, hogy a pár együtt van, Bella a The View műsorvezetőinek is mesélt egy kicsit új barátjáról: Brandonnal nemrég jöttünk össze. Az exemmel való szakításom alatt találkoztunk, és igazán édes.

Bár a kapcsolatuk még nagyon friss, a vörös szépség már Pamelával is találkozhatott, hiszen Brandon bemutatta őt édesanyjának is: Az anyukája két lábbal a földön áll, nagyon jó fej. Felnevelt két gyönyörű fiút – áradozott Bella a műsorban.

A két fiatal románcára az Instagramon figyelt fel a média, hiszen március eleje óta mindkettejük oldalán egyre-másra tűntek fel a közös fotók. De különösen Brandon jeleskedett Bella iránti csodálatának világgá kürtölésében, egy fotójához még azt is odaírta: #Járunk? #Kitudja

Fotó: Instagram/Bella Thorne

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek