Starity

Jim Beaver újra az Odaátban!

2015. március 31. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Visszatér a képernyőkre mindenki kedvenc Bobbyja, akitől még a hetedik évadban kellett búcsút vennünk.

hirdetés
Jim Beaver újra az Odaátban!

A Variety számolt be elsőként az örömhírről, miszerint az Odaát nézőinek egyik nagy kedvence, a Bobby Singert alakító  Jim Beaver visszatér a soron következő, 17. epizódban. Nem sokkal később pedig a hivatalos előzetes is megjelent a szóban forgó részhez, melyben természetesen Sam (Jared Padalecki) és Dean (Jensen Ackles) pótapukája is feltűnik.

Az Egyesült Államokban április elsején, azaz holnap képernyőre kerülő epizód az Inside Man, azaz a Belső ember címet viseli, ez a személy pedig nagy valószínűséggel maga Bobby lesz, akit Sam és Castiel (Misha Collins) keres fel a mennyországban, mivel Deant ismét kezdi hatalmába keríteni Kain bélyege.

Bobby a hetedik évad Death's Door címet viselő részében halt meg – ami egyébként Jensen kedvence –, azonban a kilencedik szezon nyitóepizódjában is feltűnt és a jelenleg futó évad hatodik részében, az Ask Jeevesben is számos utalást ejtettek rá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek