Starity

Emilia Clarke nem akart Anastasia lenni

2015. március 31. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Trónok harca sztárja visszautasította A szürke ötven árnyalatának női főszerepét.

hirdetés
Emilia Clarke nem akart Anastasia lenni
Fotó: Miller Mobley/The Hollywood Reporter

Emilia Clarke-ot választotta legújabb számának címlaplányává a The Hollywood Reporter, a Miller Mobley által készített csodálatos fotósorozat mellett pedig természetesen egy interjúra is sort kerítettek vele. A 28 éves színésznő a beszélgetés során többek között azt is elárulta, hogy felajánlották neki a februárban debütált hatalmas népszerűségnek örvendő adaptáció, A szürke ötven árnyalatának női főszerepét, ám nem vállalta azt el.

Nem bántam meg... Meztelenkedtem már korábban és aggódtam, hogy meg fognak bélyegezni, ha ismét levetkőzöm – árulta el kávéját szürcsölgetve, majd hozzátette, hogy bár kétszer találkozott az E.L. James regényén alapuló produkció rendezőjével, Sam Taylor-Johnsonnal, végül mégis nemmel válaszolt.

A Daenerys Targaryent alakító színésznőt nyilvánvalóan az HBO hatalmas sikernek örvendő sorozatáról is faggatták egy keveset: Sohasem gondoltam volna, hogy a Trónok harca valaha is így fog szárnyalni. Még mindig nem tudom felfogni, hogy én is részese vagyok ennek.

Fotó: Miller Mobley/The Hollywood Reporter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek