Starity

Ruhamustra: Kids’ Choice Awards 2015

2015. április 04. 22:10   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Múlt hét vasárnap zajlott le a huszonnyolcadik Kids’ Choice Awards. Bár a gyerekek kedvenc sztárjait díjazták, a jelöltek igazán sokszínűek voltak, és nemcsak a tizenéves korosztályból kerültek ki a győztesek, így nem csoda, hogy rengeteg híresség tett jelenést a gála narancssárga szőnyegén. Lássuk, ki miben jelent meg az eseményen!

hirdetés
Ruhamustra: Kids’ Choice Awards 2015

Jennifer Lopez

Bár a sztár már 45 éves elmúlt, a kor nem látszik meg rajta. A gálán igazán fiatalosan jelent meg az énekesnő, fehér, csipkés miniruhájában és ugyanilyen színű tűsarkújában minden szem rá szegeződött.

Angelina Jolie

A hatgyermekes anya két kislányával érkezett a díjátadóra, akik legnagyobb örömére a színésznő A legjobb gonosz kategória győzteseként távozhatott. Jolie szokásához híven az egyszerű darabokat részesítette előnyben, Versace-maxiruhájában letisztultan festett.

Sarah Hyland

A fiatal színésznő is fehérben pompázott, mely kiemelte lebarnult bőrét. A Modern család sztárja Michael Kors egy fehér felsője és csipkés szoknyája mellett voksolt, melyet Kate Spade ékszereivel és Casadei-szandállal párosított. Sminkje és frizurája is kifogástalan volt, rózsaszín rúzsa kicsit megbolondította szettjét.

Vanessa és Laura Marano

A testvérpár együtt érkezett a gálára, és mindketten felettébb stílusosan pózoltak a fotósoknak. Vanessa egy kék topban és egy fekete ceruzafarmerban, míg húga egy sötétkék, növényi motívumokkal díszített estélyiben parádézott. Laura nemcsak részvevőként volt jelen, A legjobb tévészínésznő jelöltjeként is izgulhatott, a díjat pedig végül meg is nyerte.

Iggy Azalea

A rappernő egy egyszínű topban és egy színes, virágos hosszúszoknyában lépett a gála narancssárga szőnyegére. Ruhája Temperley London kezének munkáját dicséri, míg ékszereit Eva Fehren és Jennifer Fisher kollekciójából kölcsönözte.

Meghan Trainor

Az All About That Bass énekesnője igazi vadmacskaként jelent meg az eseményen! Leopárdmintás miniruháját rózsaszín cipővel koronázta meg, mindehhez még huncut mosolya is társult, melyet a fotósok is lencsevégre kaptak.

Ariel Winter

A Modern család Alex Dunphyjaként elhíresült csillag elhozta a tavaszt a Nickelodeon díjátadójára, Zara-ruháját mintha ecsettel festették volna, melyhez Kotur-magassarkút viselt.

Debby Ryan

A Disney Csatorna sztárja nem félt újat mutatni a díjátadón. Itt láthattuk először új frizuráját, amit ezúttal lilára festett. Sachin & Babi Noir extrém ruháját kék Stuart Weitzman-cipővel párosította. Bár az orrkarika hasznát nem látjuk, Debby mégis igazi divatdiktátorként vonult végig a fotósok hada előtt.

Kaley Cuoco-Sweeting

Jaj, ez most nem sikerült! Az Agymenők színésznője mintha nagymamája szekrényéből öltözködött volna. Virágos topja és óriási pöttyökkel díszített szoknyája nagyon öregítette a szőke szépséget, ezen pedig lenyalt frizurája csak rontott.

Nick Jonas és Olivia Culpo

Az est házigazdája modell barátnőjével, Olivia Culpóval érkezett a gálára. Az énekes kissé szedett-vedettnek tűnt, fehér ingére nem volt jó ötlet farmeringet húzni. Partnere sem érte el a kívánt hatást, extrarövid ruhájában csoda, hogy nem villantott!

Zendaya

Cikkünk utolsó alanya ezúttal is megosztotta a divatblogokat. A határait még próbálgató Zendaya egy csíkos DKNY-ruha mellett döntött, mely bár jól állt a fiatal színésznőnek, a rengeteg ékszer elrontotta az összhatást, és bubifrizurája sem bizonyult a legjobb választásnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek