Starity

Itt az első kép a kis Räikkönenről!

2015. április 01. 18:06   |   Szerző: Gajcsi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a Jégember ódzkodik a médiától, barátnője aktívan szerkeszti blogját finnül és angolul. Itt osztott meg egy képet a kis családról is.

hirdetés
Itt az első kép a kis Räikkönenről!
Fotó: Clive Mason/Getty Images

A Maláj Nagydíjon 4. helyet bezsebelő finn pilóta a futam után repülővel indult haza Finnországba kedvesével és kisfiával. Ezt a büszke anyuka megörökítette és meg is osztotta blogján a rajongóival. Robin első repülőútja nagyszerűen ment! Annyira izgultam, hogy egyáltalán nem tudtam aludni az utazás előtti estén. Végig mosolygott apuci karjában, amíg álomba nem szenderült.


A kis család első repülőútja | Fotó: minttuvirtanen.com

Néhány szülő mindent megoszt azonnal, kezdve a játszótéri pillanatoktól egészen a fürdetésig. Úgy gondolom, a gyermekemnek joga lenne ahhoz, hogy elmondja, mit posztolhatok róla. Előbb vagy utóbb osztok meg veletek képet, de most még várnotok kell. Egyben biztos vagyok, a fürdetős képeket meghagyom magunknak – írta még februárban a blogján Minttu Virtanen, Räikkönen kedvese.

A kicsinek már útlevelet is készítettek a szülők, így a világ bármely pontjára eljuthat a családdal. A büszke anyuka elárulta, hogy a pici ugyanolyan arcot vág a hivatalos iraton, amilyet az apukája szokott a képeken.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek