Starity

Lady Gaga mindent másról koppintott?

2010. szeptember 14. 17:05   |   Szerző: lena0110

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lina Morgana édesanyja azt nyilatkozta, hogy Lady Gaga a stílusát az ő lányáéról lopta, aki azóta tragikus körülmények között elhunyt.

hirdetés
Lady Gaga mindent másról koppintott?

Lina Morgana 2008-ban lett öngyilkos, amikor egy tízemeletes hotel tetejéről ugrott a mélybe, Lady Gaga ezután pedig rövid időn belül világsztárrá vált. 

Yana Morgana, a lány édesanyja a New York Postnak mesélt arról, hogy mi volt Lady Gaga és a lánya között.

A lányom és Stefani rengeteg közös dal írtak, sokáig dolgoztak együtt. Fel is vettek egy albumot 12 dallal, ami végül soha nem jelent meg. Amikor Lina meghalt, az a némber mindenét elvette: nemcsak a közös dalokat mondta magáénak, de leutánozta a stílusát, a ruháját, a frizuráit, az extrém stílusát, de még az ízlését is... és ez a sötét múlt-duma... ez is Linától van...” – nyilatkozta az édesanya.

Ez ügyben Lina volt barátját is megkérdezték, mit gondol erről az egészről.

Amikor először megláttam Gaga első klipjét, azt hittem, Linát látom: ugyanazok a ruhák, ugyanaz a stílus, ugyanaz a smink, ugyanaz a hang... megdöbbentő volt. Nem értettem, akkor ez most mi: Linának van egy klipje, amiről nem is tudtam? Lady Gaga akkor lett világhírű, Lina pedig már halott volt, nem tudta elmondani az igazságot...” – nyilatkozta. 

Lina egyik videoklipje:

Vajon igaz mindez, vagy az egész csak kamu?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek