Starity

Justin Bieber leégette Selenát új műsorában

2015. április 03. 21:09   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A héten indult Justin leégetős műsora, melyben természetesen Jelena múltja is szóba került.

hirdetés
Justin Bieber leégette Selenát új műsorában

A héten kezdődött a Roast of Justin Bieber (Égessük le Justin Biebert!) című műsor, melyben természetesen Bieber megalázása volt a cél. Az epizód során természetesen rengeteg – néha már ízléstelen – vicc elhangzott Justin magánéletével kapcsolatban, és nem meglepő módon az énekes exbarátnője, Selena Gomez is szóba került.

Egy névtelen forrás elárulta, hogy Gomez kisasszony is nézte a műsort, és nem éppen pozitív jelzőkkel illette azt: Selena a legtöbb viccet undorítónak és otrombának találta. Végignézte a show-t, de nem volt elragadtatva tőle. Az ex-Disney-sztár reakciója nem meglepő, hiszen például Jeff Ross a következőkkel szívatta Justint: Selena Gomez lefeküdt veled, bizonyítva, hogy a mexikóiak elvégzik azokat a piszkos munkákat, amelyeket az amerikaiak nem csinálnának meg.

Az is kiderült, hogy a show alatt az amerikai énekesnő és jelenlegi kedvese, Zedd, Skype-on tartották a kapcsolatot, és a lemezlovas segített átvészelni az epizódot a fiatal tehetségnek. Kényelmetlenül érezte magát Justin miatt, és örült, amikor vége volt. Nyugodtabb volt attól, és boldog volt, hogy Zedd ott volt mellette, mivel az ott elhangzott viccek nagyon megérintették – tette hozzá a sztár egyik hozzátartozója a Hollywood Life-nak.

Egy másik forrástól pedig azt tudhattuk meg, hogy már eddig sem beszéltek egymással, de ezután már főleg nem fognak, hiszen JB miatt ország-világ előtt kiteregették a sztárpár magánéletét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek