Starity

Megvan a The Walking Dead-spinoff címe

2015. április 03. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre lehullott a lepel a testvérsorozat címéről, és egy rövid teasert is kaptunk, ám a pontos premierdátumot még mindig nem tudni.

hirdetés
Megvan a The Walking Dead-spinoff címe
Fotó: AMC

Egy héttel ezelőtt derült ki Robert Kirkmannek hála, hogy a hatalmas népszerűségnek örvendő The Walking Dead készülő spinoffja a Fear the Walking Dead címen fog futni. A választással sokan nagyon nem értenek egyet, ugyanis úgy vélik, hogy ennél jóval találóbb címet is ki lehetett volna találni, a készítők viszont úgy tűnik, nagyon is meg vannak elégedve döntésükkel.

Ha pedig ez még nem lett volna elég információ a testvérsorozatról, a The Walking Dead ötödik évadának vasárnapi fináléja után levetítették az első, mindössze negyed perces teasert is az AMC-n. A rövid betekintőből sajnos nem derült ki túl sok minden, de az bebizonyosodott, hogy az előzetes hírek szerint tényleg előzménysorozatként indul, ugyanis egy riporter hangját hallhatjuk a videóban, amint felkészíti Los Angeles lakosságát, hogy egy halálos vírus van kitörőben.

A premier pontos dátumát még nem hozták nyilvánosságra, így egyelőre annyit tudni, hogy még idén nyáron képernyőre tűzik a hat epizódból álló első évadot, melynek főszereplőit Kim Dickens, Cliff Curtis, Frank Dillane és Alycia Debnam fogják játszani. A csatorna és a készítők azonban nagy sikerre számítanak, így az első mellé rögtön berendelték a második szezont is, ami 2016-ra várható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek