Starity

Zayn Malik nem beszél a One Directionnel

2015. április 04. 22:10   |   Szerző: TianaBlack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pletykák szerint a fiatal énekes a kilépése óta teljesen megszakította a kapcsolatot volt bandatársaival.

hirdetés
Zayn Malik nem beszél a One Directionnel

Alig néhány napja robbant a médiában a hír, miszerint a One Direction fiatal énekese, Zayn Malik elhagyta a világhírű bandát, hogy nyugodt életet élhessen. Nem kellett sokat várni első szólódalára sem, ám a Naughty Boy közreműködésével készült szám nem csak a rajongók, de a korábbi tagok döbbenetét is kivívta.

Amikor úgy tűnt, lassan kezdenek lecsillapodni a kedélyek, rá kellett jönniük, hogy a problémák nem fejeződtek be a szerződés felbontásával: a HollywoodLife értesülései szerint Zayn Malik nem csak a bandával, de egykori barátaival is végleg szakított.

Zayn nem tartja a kapcsolatot a srácokkal, távolságtartóvá vált. Nem válaszol sem a hívásokra, sem az üzenetekre. Harry kezdi úgy érezni, egykori barátjuk kezd teljesen hátat fordítani nekik. Testvérek voltak, most pedig olyan, mintha idegenek lennének – árulta el egy bennfentes.


A One Direction a februárban indult On The Roas Again nevezetű turnéjuk egyik koncertjén – még együtt

Ha ez még mindig nem volna elég, az utóbbi napokban kiderült, hogy a banda eddigi albumainak keresete rohamosan megnőtt a különválás óta. Legfrissebb lemezük több mint 50%, a Midnight Memories korongjuk körülbelül 72%, az Up All Night pedig 113% (!) növekedést mutatott eladási téren.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek