Starity

Elhunyt a fiatal valóságshow-sztár

2015. április 06. 10:10   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Bad Girls Club versenyzője, Linsey „Jade” Berardi, igen fiatalon, mindössze 22 évesen vesztette életét. A tragédia körülményei egyelőre ismeretlenek.

hirdetés
Elhunyt a fiatal valóságshow-sztár

Már egy ideje keringtek olyan pletykák, hogy a Bad Girls Club nevű realiyshow versenyzője, Linsey „Jade” Berardi már nincs az élők sorában, ám csak múlt hét pénteken erősítette meg az Oxygen, hogy elhunyt az egykori versenyző.

Tegnap szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy a BGC 12. évadának versenyzője, Linsey „Jade” Berardi elhunyt. Ma megerősítette a család, hogy igaz a szomorú hír, és kérik, hogy virágok helyett a rajongók egy menhelynek adományozzanak, mivel Linsey egész életében imádta és szenvedélyesen védelmezte az állatokat – olvasható a portál hivatalos közleményében. 

Linsey a tizenkettedik szezon második részében távozott, mivel alulmaradt a Jada Cacchilli elleni párbajban. A Twitteren számos vetélytársa megemlékezett róla. Már nem számít, mi derül ki a haláláról, egy gyönyörű élet túl hamar ért véget. Küldöm imáimat Linsey családjának és barátainak. Nyugodjon békében – csiripelte Alyssa „Redd” Carswell, továbbá Lo London is írt még a közlemény közzététele előtt egy szomorú hangvételű tweetet: Imádkozom, hogy ne legyen igaz a hír. De ha mégis, részvétem Linsey családjának és barátainak.

A halál oka egyelőre ismeretlen. A valóságshow-sztár fiatalon, mindössze 22 évesen tért örök nyugovóra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek