Starity

Klippremier: twenty one pilots – Tear In My Heart

2015. április 06. 20:08   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elkészült a twenty one pilots legújabb videoklipje a Tear In My Heart című dalhoz, ami a május 19-én megjelenő albumukon lesz megtalálható.

hirdetés
Klippremier: twenty one pilots – Tear In My Heart

A klip a New York-i kínai negyedben játszódik, és a rajongók nagy meglepetésére az együttes énekesének, Tyler Josephnek újdonsült felesége, Jenna Black is feltűnik benne, akivel március 28-án házasodott össze.

Ez a második dal, amit megmutattak a srácok közelgő albumukról, a Blurryface-ről. A másik a Fairly Local, amihez szintén készült videó, és március 16-án jelent meg. Ugyanakkor az együttes két tagja, Tyler és Josh elárulta, hogy a lemez megjelenése előtt várható még egy dalhoz videó, amit már szintén leforgattak.

Április 18-án egy bakelitlemezt is megjelentetnek a fiúk, ami nem is akármilyen, hanem Ohio állam formájú lesz. Mindketten onnan származnak, ott kezdődött számukra minden, tehát úgy gondolták, készítenek valamit a tiszteletére.

A korongon három korábban megjelent dal lesz hallható: a Fall Away, a Forrest és az Ode To Sleep. Mindhárom szám élőfelvételes lesz, és az LC Pavilionban tartott koncertjükön vették fel őket, az ohiói Colombusban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek