Starity

Jövőbeli terveiről mesélt Avril Lavigne

2015. április 07. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30 éves énekesnő nemrégiben hozta nyilvánosságra, miszerint Lyme-kórban szenvedett hosszú hónapokig, de már szerencsére jobban érzi magát, és hamarosan újra munkába áll.

hirdetés
Jövőbeli terveiről mesélt Avril Lavigne
Fotó: ROBB DiPPLE/HILTON MEDIA GROUP

Avril Lavigne a napokban tett pontot a titokzatos betegségével kapcsolatos találgatások végére, és elárulta: Lyme-kórban szenvedett, de már jobban érzi magát. Az énekesnő legutóbb a Billboard magazinnak adott exkluzív interjút, és elárulta, hogy mi mindenen dolgozik jelenleg.

15 éves korom óta folyamatosan dolgozom. Szükségem volt erre a kis pihenésre, amit a családom körében töltöttem. Jót tett nekem, hogy kicsit visszavonultam, és új perspektívából tekintettem az életemre, így láthattam, kik azok, akik tényleg az életem részei. Kik azok, akik ott voltak, amikor szükségem volt rájuk. Rengeteg időm volt gondolkozni, és korábban sosem voltam ilyen tiszta, és nem voltam még ennél közelebb a családomhoz sem. Végül is sok jó dolog sült ki ebből az egészből, én magam is továbbléptem, és tisztába jöttem azzal, mit akarok az élettől – nyilatkozta Avril.


Szinte még gyerek volt, amikor bemutatkozó albuma, a Let Go! 2002-ben megjelent

Az énekesnő legújabb, Fly címre keresztelt szerzeménye egyébként április 16-án jelenik meg a Speciális Olimpia reklámdalaként. Érdekesség, hogy Lavigne két évvel korábban írta a nótát a 2010-ben megalapított Avril Lavigne Foundation névre keresztelt nonprofit cége számára, melynek élén tavaly egy különleges összefogásba kezdett az Easter Sealsszel, hogy támogassa a fogyatékkal élő fiatalságot.

A Fly egy nagyon inspiráló dal, ami nagyon sokat jelent nekem – vallotta az énekesnő, és azt is elárulta, hogy bízik abban, hogy lehetősége nyílik majd élőben elénekelni a dalt az olimpia megnyitóján. Avril arról is beszámolt a Billboard riporterének, miszerint betegsége miatt kénytelen volt visszavonulni a munkától, amit nem is bán igazán, mivel mindig is arra vágyott, hogy egy karácsonyi albumot készítsen, melyre most, hogy jobban érzi magát, lehetősége is nyílik.

Mindig is szerettem volna egy karácsonyi albumot készíteni, de sosem volt rá időm. Most azt érzem, hogy végre tudom, mi az, amit akarok, és meg is fogom csinálni! Ez olyasvalami, amit igazán szeretnék, szóval, ez a következő lépés számomra.


Gyerekkora óta énekel és gitározik – nem csoda, hogy hiányzott neki a zene

Az énekesnő elmondása szerint, az első napon, amikor jobban érezte magát, előkapta gitárját és megírta soron következő albumára az első szerzeményét. Azon gondolkoztam, mikor is csinálok végre egy új albumot. [...] Írtam egy dalt, amit szeretnék még idén megjelentetni, mert a betegséggel való harcomról szól. 

Avril szót ejtett arról is az interjú során, hogy miért határozta el nemrégiben, hogy mégis felfedi a nyilvánosság előtt betegségét: Úgy éreztem, tartozok annyival, hogy nem ülök tovább tétlenül a fenekemen. Beszélnem kell a Lyme-kórról, mert ez valóságos, olyan, ami odakint leselkedik ránk. Egy egyszerű kis bogárcsípéssel kezdődött, ami bárkivel megtörténhet. Az embereknek tudniuk kell róla, mert ez olyan téma, amiről nem sokat lehet hallani és az információk jó része hibás.


Férje, Chad Kroeger lelkiismeretesen ápolta az énekesnőt

A 30 éves szőkeség azt is bevallotta, hogy szeretne újra színészkedni, és nagyon vágyik arra, hogy ismét szerepeljen egy filmben. Igazán nagyon szeretnék újra dolgozni egy filmen. Van néhány elintézésre váró dolgom, így természetesen egyelőre nem mondhatok semmit. 

Rajongói legnagyobb örömére azonban Avril egyre jobban érzi magát, lassan visszatér az ereje, és újra munkába áll, de azt leszögezte, hogy nem szeretné túlhajszolni magát. Dolgozom néhány projekten, de ezúttal a saját tempómban teszem ezt. Sosem voltam még olyan túlterhelt, mint a betegségemet megelőző hónapokban. Szeretnék kiélvezni mindent, mert az élet szép, és még a szerencsétlen körülmények ellenére is hiszek a jóban, és határozottan pozitívan tekintek a jövőbe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek