Starity

Taissa Farmiga bele van zúgva Chris Prattbe

2015. április 11. 15:03   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Áprilisban a színésznő volt a Just Jared címlapsztárja, az interjú során pedig nemsokára megjelenő filmjeiről, az American Horror Storyról és a plátói szerelméről is mesélt a fiatal csillag.

hirdetés
Taissa Farmiga bele van zúgva Chris Prattbe
Fotó: Vertical Entertainment

Taissa Farmiga 15 évesen kapta első szerepét nővére, Vera filmjében, A hit arcában. Bár itt még csak egy kisebb szerepben volt látható, egy neves producer, Ryan Murphy felfigyelt a fiatal lány tehetségére, és szerződtette legújabb sorozata, az American Horror Story első évadának főszerepére (csak azért az első szezonéra, mivel a sorozat minden évada különálló történet).

Farmiga többek között Jessica Lange és Evan Peters oldalán játszhatott, mely által sokak megismerték és megkedvelték őt, és mindössze négy év alatt Hollywood egyik legígéretesebb fiatal színésznőjévé vált. A széria sokak szívébe belopta magát, és Taissa is megmutathatta lenyűgöző színészi tehetségét, így a harmadik évad egyik kulcsfontosságú szerepét is megkapta.

Az ukrán származású színésznő akkor sem pihent, amikor nem az AHS-en dolgozott, hiszen annak hála sorra kapja a jobbnál jobb ajánlatokat. Idén már biztos, hogy hat új produkcióban láthatjuk majd, köztük a The Final Girlsben, a 6 Yearsben és az L. A. Crime-ban.

A Just Jared áprilisi címlapsztárja a szőke híresség lett, így készülő filmjeiről és az American Horror Story-s múltjáról is kérdezte az online magazin riportere.

– Számíthatnak rád a rajongók az American Horror Story új szezonjában?

– Nos, a negyedik évad már véget ért. Remélem, a rajongók láthatnak engem az új évadban, de majd meglátjuk. Nem ígérek semmit.

– Mi a kedvenc leforgatott jeleneted a sorozatból?

– A kedvenc jelenetem a legutóbbi évadból, a Covenből van, az, amikor, felszúrtak a falra. Ott kellett ülnöm egy órát, és csak neki kellett dőlnöm a falnak. Elég vicces volt, vér meg belek, szóval tök jó volt.

– Van kedvenc kelléked a forgatásról?

– A kedvenc kellékem az American Horror Storyból talán a boszorkánykalap. Nagyon illik hozzám, imádom. Féloldalasan hordom, így nem lehet látni az arcomat, de a szemeimmel tudok flörtölni. Ez a kedvencem.

– Mesélnél egy kicsit a közelgő filmedben, a The Final Girlsben alakított karakteredről?

– A karakterem a The Final Girlsben egy 18 éves lány, Max. Teljesen olyan, mint egy 90-es évekbeli csaj. Doc Martenst és flanelt hord, éppen az anyukája halálával kell megbirkóznia. Szóval, két évvel a tragédia után egyszer csak az édesanyja egyik leghíresebb horrorfilmjében találja magát.

– Vannak emlékezetes történeteitek Nina Dobrevvel és Alexander Ludwiggel?

– A legjobb pillanatok Ninával és Alexanderrel voltak a forgatáson, mivel volt egy ijesztgetős háborújuk. Ez még a forgatás után is tartott. Nina konkrétan meglepte Alexandert, aki, azt hiszem, a Vikingeket forgatta éppen Írországban. De a The Final Girls forgatásán mindig a mi segítségünket kérték, például úgy, hogy Vond el a figyelmét! Én addig megijesztem a fa másik oldaláról. Nagyon jó volt.

– Mesélnél egy kicsit a 6 Yearsben játszott karakteredről?

– Melt játszom, egy főiskolai hallgatót, aki már hat éve párkapcsolatban él. Szóval a középiskola alatt végig ugyanazzal a fiúval volt. Úgy érzi magát, mint egy felnőtt, hiszen már olyanok, mintha házasok lennének, és a film azt hivatott bemutatni, hogyan hatnak egymásra. De ők még csak 20 évesek, meggondolatlanok, érzelmileg még nem elég fejlettek, így a lánynak meg kell tanulnia, hogyan kell felnőttnek lenni, mivel még nem az.

Az interjú további részében már kevésbé volt szó a sztár filmjeiről, inkább véleményére és személyiségére voltak kíváncsiak a riporterek, így többek között az ideáljáról faggatták, és két lehetőség közül kellett kiválasztania azokat, melyeket jobban szeret.

– Mi a kedvenc ruhadarabod?

– A kedvencem egy fekete Fedora kalap, amit Verával vettünk. Mindig a fejemen van. A karimája felett körbe van egy bordó csík. Vera néha rak rá egy tollat, de az nem az én világom.

– Mi az utolsó három dolog, amit a kártyáddal vettél?

– Az utolsó három dolog, azt hiszem, egy repülőjegy Los Angelesbe, köhögés elleni cukorka és egy orvosi maszk volt, mivel influenzás voltam.

– Mi az a két dolog, amit minél előbb teljesíteni szeretnél a bakancslistádról?

– Egyszer mindenképpen el szeretnék jutni Európába. Eddig csak munka kapcsán jártam ott. A másik pedig az, hogy szeretnék együtt lógni Alexander Ludwiggel, mivel azt mondta, hogy elvisz bungee jumpingozni.

– Ki a pasiideálod a sztárok közül?

– A legújabb talán Chris Pratt. De a Parks and Rec-es Chrisre gondolok, Andy Dwye bőrébe bújva. Húúú! Milyen meleg lett itt.

– Kit választanál szüleidnek a sztárok közül?

– Ha én választhatnám meg a szüleimet, azt kell, hogy mondjam, Oscar Isaac és Jessica Chastain lennének azok.

– Ryan Reynoldsot vagy Ryan Goslingot választanád?

– Ryan Goslingot.

Kanye West vagy Jay Z?

– Jay Z.

– Ölelés vagy puszi?

– Ölelés.

– Arcszőrzet vagy frissen borotvált arc?

– Arcszőrzet.

– Star Wars vagy Star Trek?

– Star Wars.

– Zuhanyozás vagy fürdés?

– Zuhanyozás.

Fotók: Justin Campbell

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek