Starity

Új sorozattal készül a Trónok harca alkotója

2015. április 07. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány nappal ezelőtt derült ki, hogy George R. R. Martin új szériát ír az HBO számára.

hirdetés
Új sorozattal készül a Trónok harca alkotója

Április harmadikán számolt be a The Hollywood Reporter arról, hogy a hatalmas sikernek örvendő Trónok harca írója, George R. R. Martin új sorozatot fog készíteni az HBO számára. A hírt a rajongók nem éppen örömmel fogadták, ugyanis a 66 éves író még mindig nem fejezte be a Tűz és Jég dala-széria hatodik könyvét, aminek megjelenését eredetileg idén nyárra ígérték.

Martin rengeteg hivatalos megjelenését lemondta, és az április 12-én debütáló új Trónok harca-évad egyetlen epizódjának forgatókönyvét sem ő írta. Ráadásul a következő szezon részeiben sem vállalt szerepet, hogy a Winds of Winter minél hamarabb elkészüljön.

Az új sorozat viszont, mely a tervek szerint a Captain Cosmos címet fogja viselni, megdönteni látszik törekvéseit. A történet 1949-ben fog játszódni és egy fiatal science-fiction író áll a középpontjában, aki olyan sztorikat vet papírra, amilyeneket korábban senki más nem mert.

Az új projekt még csak az előkészületeknél tart, ám azt már tudni, hogy a SyFy tavaly indított zombisorozatának, a Z Nationnek írója és társproducere, Michael Cassutt lesz Martin segítségére a pilotnál.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek