Starity

Colton Haynes: „A pubertáskor tönkretette az életemet”

2015. április 07. 17:05   |   Szerző: TianaBlack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tehetséges színész a Zap2itnek adott rövid interjút, melyben gyermekkoráról és a színházhoz kapcsolódó érzéseiről is beszélt.

hirdetés
Colton Haynes: „A pubertáskor tönkretette az életemet”

A The CW 2012-ben debütáló sikersorozata, az Oliver Queen (Stephen Amell) történetét feldolgozó A zöld íjász nem csak a tengerentúlon, de hazánkban is hatalmas sikernek örvend, az elismeréseket és jelöléseket pedig sorban kebelezi be. Az akciósorozat Roy Harpere, Colton Haynes a Zap2itnek adott rövid interjút, melyben azon túl, hogy betekintést engedett a 3. évad forgatásának színfala mögé, gyermekkoráról is beszélt.

 – A sorozat valóban nagyon izgalmas. Elárulnád, milyen a hangulat a kamerák mögött?

Hogy őszinte legyek, van egy hatalmas probléma: néha egyszerűen csak nem tudjuk abbahagyni a nevetést. Ha valaki elront egy sort vagy félremond egy szót, hirtelen teljesen más jelentést kap a jelenet, ami rendkívül vicces tud lenni számunkra is. A tény pedig, hogy a legtöbb képkocka megköveteli a komolyságot és az izgalmat, csak még nehezebbé teszi.


A zöld íjász egyik epizódjában

– A tapasztalat és a tény, hogy szerepet kaptál a Teen Wolfban, segített, hogy bekerülj a stábba?

Igen, rengeteget. A Teen Wolf volt a motorom, ami beindította a karrieremet. Nem számítottam rá, de rengeteg hírnevet és rajongót szereztem, akik végig velem maradtak. Azt hiszem, imádják ezeket a kicsit sötét karaktereimet. Valamilyen szinten én is és ők is azonosulni tudunk velük, ami remek dolog. Egyszerűen csak nagyon megható, hogy bármilyen karaktert is játszok, ők képesek megtalálni a rejtett igazságokat is.

– Tudjuk, hogy színházban kezdted. Milyen szerepeket kaptál?

Gyermekkoromban nagyon lágy és magas hangom volt, majd beütött a pubertás, a mutálás és az életem tönkrement. Most borzalmasan éneklek. A Szépség és a szörnyetegben én voltam Chip, a csésze, aztán Tony szerepét is rám bízták a West Side Storyból. Imádtam a színházat.


Gyermekkorában és napjainkban

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek