Starity

Új tetoválást varratott Demi Lovato

2015. április 08. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves Demi Lovato megbánta egyik tetoválását, ezért úgy döntött, hogy egy rózsával fedi le.

hirdetés
Új tetoválást varratott Demi Lovato

Bár szülei nem rajonganak érte, Demi Lovato testére az évek során számtalan tetoválás került fel, és mind különleges jelentéssel bír a számára. Mégis akadt egy, melyet az idő múlásával megbánt, így valamilyen úton-módon meg nem történtté szerette volna tenni a csuklóján díszelgő ajkat, amit Lovato viccesen csak „vaginatetoválásként” emleget.

Az énekesnő először április 1-jén tudatta rajongóival Instagram-oldalán, hogy valami készülőben van, azonban az érdekes időzítés miatt sokan kételkedtek abban, hogy valóban az énekesnő karja látható a fotón. Oh, igen... Elfelejtettem posztolni... Ez még egy folyamatban lévő munka, de miután elkészült, majd megosztom a végeredményt veletek. És nem, ez nem áprilisi tréfa, haha.

A tetoválás készítése közben

Ígéretét betartva, miután április 7-én elkészült az óriási rózsát ábrázoló mű, azonnal megmutatta követőinek a végeredményt, immár teljesen elfedve előző tetoválását. Ég veletek ajkak, helló rózsa. Nagyon szépen köszönöm a tesómnak @GEESPOTAT2... Gyönyörű lett és IMÁDOM!! ‪#‎RIPVaginatetoválás‬‪ #‎gyerekeknedrogozzatok‬.

A mostanra nem kívánatossá vált tetoválást még pár évvel ezelőtt csináltatta egykori barátnőivel közösen, nem túl beszámítható állapotában, ráadásul az érintett személyekkel a kapcsolata is megszakadt, így nem meglepő, hogy mindenáron meg akart szabadulni tőle.

Érdekesség, hogy a tetoválásmániás énekesnő az utóbbi időben elég visszafogott velük kapcsolatban, ugyanis legutoljára tavaly nyáron gazdagította magát egy új darabbal: akkor szülei és testvérei születési dátumait varratta bordájára.


A végeredmény remekül lett kivitelezve

Szakmai dolgait tekintve az egykori X Factor-mentornak egy kis időre szüneteltetnie kell ötödik albumának munkálatait, ugyanis hétvégén kezdetét veszi turnéjának folytatása, amellyel ezúttal Ausztráliába, Új-Zélandra és Ázsiába látogat el az ottani rajongók legnagyobb örömére, így a próbák egész héten gőzerővel zajlanak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek