Starity

Klippremier: Josh Groban – Bring Him Home

2015. április 08. 18:06   |   Szerző: WhollyGrobanite

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét új klip jelent meg Josh Groban hamarosan érkező albumáról. Ezúttal a Les Misérables Bring Him Home című dalát hallhatjuk az énekestől.

hirdetés
Klippremier: Josh Groban – Bring Him Home

Josh hetedik albuma, a Stages már csak hetekre van a megjelenéstől, így három hete folyamatosan tesz közzé videókat YouTube-csatornáján. Például legújabb lemeze készítéséről, a kulisszák mögötti fotózásról posztol és persze az albumon hallható dalok klipjeit is megosztja szépen sorjában a rajongókkal és az érdeklődőkkel.

Három ilyen videoklip jelent meg eddig: a What I Did For Love, Willy Wonka dala, a Pure Imagination, és tegnap megérkezett a Bring Him Home is. A dal a Victor Hugo regénye nyomán készült Nyomorultak (Les Misérables) című musical egyik leghíresebb slágere. A darab zenéjét Claude-Michel Schönberg szerezte.

A Bring Him Home Jean Valjean dala, akit legelőször Maurice Barrier alakított, majd a broadwayes debütáláskor Colm Wilkinson, míg a 25. díszelőadáson Alfie Boe játszotta el, 2012-ben pedig Hugh Jackmant láthattuk ebben a szerepben a mozivásznon.

Josh Groban tehát egy elég nagy múltú dalhoz nyúlt hozzá, de a választás jónak bizonyult, hiszen hangja nem kevésbé illik a szám líraiságához, mint az eddigi előadóké.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek