Starity

Taylor Swift édesanyja a rákkal küzd

2015. április 09. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mindig jókedvű Taylor ezúttal szomorú hírt osztott meg rajongóival: szeretett édesanyjánál daganatot diagnosztizáltak.

hirdetés
Taylor Swift édesanyja a rákkal küzd

A 25 éves énekesnő a mai napon sokkolta rajongóit a szomorú hírrel, miszerint szeretett édesanyja a rettegett kórral küzd. Taylor egy személyes levélben tudatta rajongóival a hírt, mivel szerette volna, ha találgatások helyett egyenesen tőle tudnák meg az igazságot.

Sziasztok, srácok!

Egy olyan fejleménnyel fordulok hozzátok, amiről azt kívánom, bár le se kellene írom, de mivel fontos – és mivel az életem fontosabb eseményeit mindig is megosztottam veletek –, ezért megteszem. Amikor történik velem valami, azt általában előbb feldolgozom, majd dalba foglalva mondom el az érzéseimet, amiket ti csak sokkal később hallotok. De ez a mostani dolog más, mivel a családom és én úgy gondoljuk, tudnotok kell róla.

Karácsonykor azt kértem az édesanyámtól, hogy az aggodalmaim enyhítése érdekében menjen el egy teljes körű egészségügyi kivizsgálásra. Egyetértett velem, és be is jelentkezett a vizsgálatra. Teljesen jól érezte magát, csak azért egyezett bele, hogy a testvéremmel végre leszálljunk róla.

Megérkezett az eredmény, és szomorúan kell tudassalak titeket arról, hogy daganatot diagnosztizáltak az édesanyámnál. Az állapotát és kezelését illető részleteket szeretném titokban tartani, de anyukám azt szerette volna, hogy ti is tudjatok erről.

Szerette volna, hogy tudjatok róla, mert talán a ti szüleitek is hozzá hasonlóan túl elfoglaltak ahhoz, hogy orvoshoz forduljanak, és így talán emlékeztetitek őket arra, hogy vizsgáltassák ki magukat, hiszen a daganat korai stádiumában még könnyebb csatát nyerni... Ha pedig egészségesek, megnyugodva dőlhettek hátra, hiszen nincs okotok az aggodalomra. Az anyukám azért szerette volna, ha tudtok erről, mert vélhetően nem vesz részt az idei turnémon. Egy fontos csatát kell most megnyernie.

Nagyon szépen köszönöm, amiért így törődtök a családommal, és amiért megoszthattam veletek ezt az információt. Remélem és imádkozok azért, hogy ti ne kapjatok ilyen híreket.

Szeretlek titeket!

Taylor

Mihamarabbi felépülést kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek