Starity

Nyáron érkezik Namie Amuro tizenkettedik stúdióalbuma

2015. április 11. 16:04   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő új koronggal fogja kezdeni a nyarat rajongói legnagyobb örömére, hisz júniusban kerül a boltok polcaira tizenkettedik nagylemeze.

hirdetés
Nyáron érkezik Namie Amuro tizenkettedik stúdióalbuma

Közel két év elteltével, a FEEL megjelenése után Namie Amuro hivatalosan is bejelentette következő, azaz tizenkettedik stúdióalbumának érkezését. A korong, ami _genic címmel jelenik meg június 10-én, összesen tizenhárom vadonatúj számot tartalmaz, melyek közül öthöz készül videoklip is.

A lemezt CD, CD+DVD vagy CD+Blu-ray formátumban is be lehet szerezni, sőt, a mai naptól lehet előrendelni, ráadásul a dallistáról és a borítóképekről is lehullott már a lepel. Ám a tracklist még nem teljes, ugyanis az utolsó, tizenharmadik dal egyelőre ismeretlen.

Íme a dallista:

  1. Anything
  2. Birthday
  3. Every Woman
  4. Fashionista
  5. Fly
  6. Golden Touch
  7. It
  8. Photogenic
  9. Scream
  10. Space Invader
  11. Stranger
  12. Time Has Come

És ezekhez a dalokhoz készül videoklip:

  1. Anything
  2. Birthday
  3. Fashionista
  4. Golden Touch
  5. Stranger

A 37 éves énekesnőnek egyébként ez lesz az első albuma, miután januárban hivatalosan is búcsút intett a Rising Productionsnek, és saját kezébe vette karrierjét. A _genicet az R&B groove, classic dance beats, valamint a 80-as és 90-es évek dance-pop hangzása fogja jellemezni, tehát merőben más hangzásvilágú lesz, mint a FEEL.

Mindezek mellett Namie következő turnéját is beharangozták, mely Namie Amuro LIVEGENIC 2015-2016 címmel fog útjára indulni szeptemberben, összesen 44 állomással.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek