Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2015. április 12. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb hét telt el, a sztárok pedig most sem tétlenkedtek, rengeteg fotóval lepték meg követőiket és rajongóikat az Instagram-fiókjukról. Íme egy válogatás a legjobbakból!

hirdetés
A hét legnépszerűbb celebfotói

Khloe Kardashian sminktippje

A valóságshow-sztár mostanában szőke hajjal és kifogástalan sminkkel nyomul. Khloe a fogyásával együtt egyre magabiztosabb lett, ha képekről van szó. Nektek bejön az átalakulása?

David Beckham haverjával pihent egy picit

Senki nem szeret olyan őszintén, mint egy kutya – tartják sokan. David most ebből a feltétel nélküli odaadásból töltekezett a minap, amiből egy rendkívül édes fotó született.

Adam Lambert a barátaival lógott

Gray Joey zenei producer posztolt Adam Lambertről és táncosáról, Terrance Spencerről egy képet: Fivérek három anyától. Lambert múlt héten forgatta le Ghost Town visszatérő kislemezéhez a videoklipet, ami feltehetőleg a dallal együtt debütál április 21-én.

Nikki Reed fotózáson vett részt

A sztárt az Into The Gloss fotózta, amit Nikki nem felejtett el meghálálni: Köszönet a gyönyörű fotósorozatért néhány gyönyörű emberrel.

Zac Efron az MTV Movie Awards helyszínén

Emily Ratajkowski, a Kamureg egyik tagja, Max Joseph és Zac Efron együtt lógott az MTV Movie Awards backstagében. A díjátadó most vasárnap, április 12-én kerül adásba az MTV-n.

Nick Jonas Londonban járt

London hívott... – írta a fiatal énekes a képhez, amelyet a brit fővárosban készített a napokban. Nick egyre nagyobb rajongói tábornak örvend, hiszen Instagram-oldalán is több, mint 3,2 millió követője van!

Ed Sheeran új barátra lelt...

...egy csirke személyében. A brit énekes büszkén pózolt az állattal, akit el is nevezett babygurl-nek a fiókján. Mi ez, ha nem szerelem!

Katy Perry a cápájával pózolt

Ki ne emlékezne left-shark-ra az énekesnő Super Bowl-fellépéséről. Nos, Katy most a Coachellán is megtalálta, ahogy éppen „közösségi szolgálatot” végez, és rögtön be is állt mellé egy fotóra, amit barátja, Ferras készített.

Zendaya így ébredt fel

Reggeli selfie-t készített az énekesnő, amit állítólag rajongói kérésére tett. Zendaya szemöldöke még mindig kifogástalan, sokak szerint egyenesen díjat érdemelne!

Louis Tomlison a színpadról lőtt egy képet

LouisT91 néven kezdett el posztolgatni a One Direction egyik tagja, Louis Tomlinson, a rajongóik nagy örömére. Az énekes Niall Horannel jelentkezett be az egyik állomásukról az On The Road Again turné keretein belül, de azt sem felejtette el megmutatni, mekkora tömeg várja őket egy-egy helyszínen.

Demi Lovato tükrös képe

Demi büszkén mutogatja fitt alakját, amiért keményen megdolgozott a hónapok során. Az énekesnő nyaklánca pedig egyenesen hibátlan, csakúgy, mint lezser outfitje.

Kendall and Kylie Jenner a Coachellán

A Jenner testvéreket a Coachella fesztiválon kapták lencsevégre, ahol jobban is megtekintetjük Kylie hableányos haját. Egy biztos, a fesztivál bohém hangulatához jó választás volt!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek