Starity

Ruhamustra: Coachella 2015 – első hétvége

2015. április 12. 22:10   |   Szerző: healy.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén is megrendezésre került a világ egyik legismertebb zenei fesztiválja, és most is rengeteg híresség vett részt az eseményen, pedig még csak az első hétvégén vagyunk túl.

hirdetés
Ruhamustra: Coachella 2015 – első hétvége

Kendall és Kylie Jenner

Az idei évben talán a lányokról beszélnek a legtöbbet a Coachella kapcsán. Kylie megmutatta új haját, amelyet egy sapkával, illetve tetőtől talpig világos öltözetével dobott fel. Kendall egy topot és egy bőrmellényt viselt, illetve egy farmernadrágot, melyhez illett lábbelije. Szettét ékszerei tették különlegessé. Hailey szintén egy topban, shortban és csizmában jelent meg a fesztiválon, a nővérek társaságában.

Paris és Nicky Hilton

A Coachella nem is lenne az igazi Paris és a nővére nélkül, akik az elmúlt években is részt vettek az eseményen. Paris és Nicky a fesztivál első napjára érkeztek a napos, Kalifornia állambeli Indióba. A lányok követték az idei fesztiváltrendet, és még egymáshoz is öltöztek – Kyliehoz hasonlóan mindeketten tetőtől talpig fehéret öltöttek.

Fergie

Az énekesnő sem hagyhatta ki a híres eseményt, kicsit kizökkent a hétköznapokból, hogy a barátaival szórakozzon az első napon, azaz április 10-én. Fergie ezúttal a bohém megjelenésre esküdött – farmershortot, fekete felsőt és egy rojtozott mellényt viselt. Hogy feldobja a szettét, retró stílusú napszemüvegben kápráztatta el az arra járó embereket. 

Gigi Hadid

A fiatal szupermodell, Gigi Hadid mindig törekszik arra, hogy megjelenése modellhez méltó legyen, még ha egy zenei fesztiválról van is szó. A fiatal lány egy gyönyörű fehér, bohém ruhában jelent meg, melyhez barna, H&M-csizmát húzott, illetve egy kis táskával egészítette ki öltözékét.

Behati Prinsloo és Adam Levine

Az elbűvölő pár végig együtt mutatkozott, szinte sugárzott róluk, hogy boldog párkapcsolatban élnek. Behati miniruhájában a kék és a fekete szín dominált, míg Adamnek egy AC/DC-koncerthez méltóan lezser pólóra és farmernadrágra esett a választása.

Alessandra Ambrosio

Alessandra már törzsvendégnek számít a fesztiválon, hiszen minden évben ellátogat, hogy megünnepelje a tavaszt. A kétgyerekes családanya természetesen nem egyedül érkezett, barátai társaságában tölötte az idejét. A topmodell is a bohém stílus mellett voksolt, fehér ruhát, mellé pedig barna kiegészítőket vett fel.

Juilanne Hough

Kylie Jennerhez hasonlóan Julianne frizurája is színt váltott, a színésznő viszont nem türkizre, hanem pinkre festette tincseit. A színésznő egy tarka, fehér és sárga színű miniruhát öltött magára, ami dominált hajával. Julianne a fesztivál első napját a barátai társaságában élvezte ki.

Justin Bieber és Chris Brown 

Természetesen a két népszerű énekes is jelen volt a Coachellán, méghozzá annak első napján, április 10-én. Chris extravagáns kinézete már nem meglepő, viszont fáradt arckifejezését nem tudjuk hová tenni. Justin fekete pólója és kalapja mellé farmert húzott, illetve egy kék kendővel dobta fel a szettet.

Christina Milian, Karrueche Tran és Amber Rose

A három leányzó igazán stílusosan hódított a rendezvényen, ahová egy luxusautóval érkeztek, majd jót szórakoztak a fesztivál első napján. Míg Christina és Karrueche fehérben, addig Amber egy kockás topban és szoknyában élvezte a fesztivált, melyhez papucsot viselt.

Cody Simpson

Az ifjú popénekes lezser öltözék mellett tette le a voksát a 2015-ös Coachella első napján. Egy fekete, rajta a saját aláírásával díszített kalapban jelent meg a H&M Loves Coachella buliján. Emellett a fesztivál férfidivatját is követte, Justinhoz hasonlóan ő is fekete pólóban és farmerben érkezett, feldobva azokat egy nyaklánccal.

Sarah Hyland és Dominic Sherwood

A Modern család színésznője nagyon jó kedvvel érkezett meg a rendezvényre, de egész nap megőrizte ezt a jó hangulatot maga körül, hiszen végig csak mosolyogva láthattuk. Szettje sokakhoz hasonlóan a lezser stílusra alapult. Sarah egyébként nem egyedül érkezett, Dominic Sherwood társaságában töltötte a napot. 

Bella Thorne

A feltörekvő színész-énekesnő is megállt a H&M Loves Coachella partin „bemelegíteni” a Coachella Fesztiválra, amelyre csak később érkezett meg. Bella egy gyönyörű, virágmintás maxiruhát öltött magára, illetve azzal domináló fejpánttal koronázta meg szettjét.

HAIM

A HAIM nevű lánybanda elbűvölő tagjai, Danielle, Este és Alana szintén részt vettek a H&M Loves Coachella partin, ahol még kamera elé is álltak egy fotósorozat kedvéért, onnan pedig egyenesen a fesztiválra indultak. Danielle fekete maxiruhát, Alana fekete miniruhát öltött, Este pedig egy szintén fekete alapú tarka ruhában jelent meg 2015. április 10-én.

Kendall Jenner, Fergie és Hailey Baldwin

A lányok természetesen vasárnap is jelen voltak a neves fesztiválon, ezúttal Kendall és Hailey Fergie társaságában töltötték az időt. Kendall most is maradt a topnál, amit ezúttal fehér színben láthattunk rajta, mellé pedig egy lenge, fekete szoknyát vett fel. 

Rihanna

Rihanna most sem hazudtolta meg önmagát, nem éppen átlagos szettben jelent meg a rendezvényen. A meleg időjárás ellenére, az ismét vörös hajjal hódító énekesnő egy lila Chanel-bundát öltött magára, aranyos rózsaszín bakanccsal. Sminkje tökéletesen passzolt felszereleséhez.

Katy Perry

Katy Bella Thornehoz hasonlóan egy menő virágmintás ruhát öltött magára az idei Coachellán, melyhez szandált húzott. Haját visszafogottan kötötte össze, sminkje pedig összhangban volt a ruházatával. Az énekesnő a fesztivál során a SoHo Dessert Houseban mulatta az idejét. 

Hilary Duff

A mostanában türkiz hajjal nyomuló Hilary is részt vett a zenei fesztiválon, mégpedig április 11-én, szombaton. Egyszerű, laza nyári szettben megmutatta még mindig tökéletes lábait, amelyet farmershort takart. Emellett lenge felsőt, illetve barna cipőt viselt, így lett az összhatás tökéletes.

Zoe Kravitz

A beavatott sztárja és a Lolawolf énekesnője alkalmi, kockás ruhában szórakozott a fesztiválon. Fő kiegészítőnek egy Marc Jacobs-napszemüveget választott, illetve nyakáncot is viselt. Táskáját kendővel dobta fel, de a bakancs is megtalálható volt a szettjében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek