Starity

Ed Sheeran meglepte beteg rajongóját

2015. április 15. 15:03   |   Szerző: awwparadise

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jess Knight alig két hétre rá tudta meg, hogy rákos, miután megvette jegyét Ed Sheeran egyik koncertjére. Az énekes – miután értesült a hírről – rögtön meg is lepte beteg rajongóját a kórházban.

hirdetés
Ed Sheeran meglepte beteg rajongóját

Azt mindig is tudtuk, hogy Ed Sheerannek hatalmas szíve van, most viszont az is bebizonyosodott, hogy számára a rajongói a legfontosabbak, és mindent megtenne értük. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy beteglátogatóba ment egyik rajongójához a hétvégén, aki nem tudott részt venni koncertjén, mivel időközben leukémiával diagnosztizálták.

A fiatal lánynak kemoterápiára kell járnia, és mivel csontvelőátültetést is végeztek rajta, ezért lehetetlennek tűnt, hogy eljusson Ed koncertjére. Miután tudomást szerzett betegségéről, kampányt indított az interneten barátai segítségével, ahol arra kérte a 24 éves énekest, hogy látogassa meg, mivel betegsége miatt ő nem tud elmenni, hogy megnézze élőben. Az énekes jelenleg Új-Zélandon turnézik, de mégis tudott időt szánni zsúfolt időbeosztása mellett arra, hogy meglátogassa Jesst a lány 20. születésnapi buliján, amit a kórházban szerveztek neki.

Nem tudtam nem mosolyogni végig. A legkedvesebb srác, akivel valaha találkoztam. Olyan szerény és jószívű. Mind nagyon izgultunk, hogy megismerjük, csak úgy repdestek a pillangók a gyomrainkban – nyilatkozta Jess a Daily Mailnek.

Az angol popsztár fél órát töltött a buliban, ahol ételekről, filmekről és a hamarosan kezdődő dél-amerikai turnéjáról beszélgetett rajongójával, de természetesen a kórház többi betege is váltott vele néhány kedves szót, és képek tucatjai készültek a nagy találkozásról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek