Starity

Megjelent Avril Lavigne visszatérő dala

2015. április 16. 18:06   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár hivatalosan csak ma jelent meg az énekesnő új dala, ő mégis meglepte rajongóit és már tegnap belehallgathattunk a szerzeménybe.

hirdetés
Megjelent Avril Lavigne visszatérő dala

Bár Avril Lavigne április 16-ára ígérte legújabb szerzeményét, a rajongók legnagyobb örömére – és néhány részlet kiszivárgása miatt – már tegnap belehallgathattunk a Fly címet viselő dalba. Lavigne elárulta, hogy a számot már korábban megírta, ám mostanáig kellett várni a megjelenésére.

Az új szerzemény ezúttal egy lassabb, érzelmesebb ballada, melyben vonós hangszerek is felcsendülnek a háttérben. Avril ezúttal is hozta a formáját: tisztán énekelt, és ha jobban odafigyeltünk a dalszövegre, nemcsak a hangzásra, hanem a tartalomra is ügyelt a fiatal sztár. A dalból külön kislemez is készül, melynek borítóját nemrégiben tette közzé az énekesnő.

A Fly a júliusban megrendezésre kerülő Speciális Olimpiára készült, mivel Avril alapítványa, az Avril Lavigne Foundation ezzel támogatja az eseményt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek