Starity

Varga Viktor megcsókolta a Mona Lisát

2015. április 18. 16:04   |   Szerző: Fozi Dodi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Botrányt robbantott ki Párizsban és Magyarországon is az énekes, amikor egyszer csak felpattant Leonardo da Vinci legendás festménye elé a Louvre-ban és csókot lehelt rá.

hirdetés
Varga Viktor megcsókolta a Mona Lisát
Fotó: Facebook/Varga Viktor Világa

Varga Viktor botrányt robbantott ki a Louvre múzeumban, ahol is kijátszotta a biztonsági őröket, átugrott a kordonon és megcsókolta a Mona Lisát fedő plexit. Terve az volt, hogy ezáltal külföldön is hírt szerezzen, ám végül visszafelé sült el a dolog, ugyanis beszólásokon és pocskondiázáson kívül mást nem nagyon kapott.

Nagyon komolyan készültem. Valójában azért mentem Párizsba, hogy ezt megcsináljam. A trükk lényege annyi, hogy dupla kabát volt rajtam. Amikor a csók után leugrottam az emelvényről, ledobtam a felső dzsekit, kibontottam a hajam és felvettem egy sapkát. Majd gyorsan elvegyültem a tömegben – nyilatkozta Viktor a Blikknek.

Az akciót többen is felvették, de maga az énekes is készített egy videót közben, ami természetesen végül a YouTube-on landolt. Az eset után azonnal kivezették a múzeumból, videója alá pedig folyamatosan érkeznek az ócsároló kommentek, de Viktort mindezek nem érdeklik, már tervezi is következő polgárpukkasztó hadműveletét.

Ha világhír nem is lett belőle, én sikeresnek értékelem az akciót, mivel az elmúlt egy napban minden létező magyar sajtótermék foglalkozott vele, egész nap interjúkat adok. Közben már gondolkodom a következő globális akción is, de ez egy művészeti tevékenység, nem szabad elsietni, ki kell várni, amíg megjön az ihlet – mondta a Hír24-nek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek