Starity

Rihannával csókolózna Adam Lambert

2015. április 15. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert elárulta, melyik énekesnőt kapná le legszívesebben egy fellépés során.

hirdetés
Rihannával csókolózna Adam Lambert

Adam Lambert interjút adott a New York-i Z100 rádiónak, aminek teljes, 10 perces verziója a Ghost Town megjelenése után, április 21-én érkezik majd. Maxwell, a műsorvezető, azonban megosztott egy rövid részletet belőle a hatalmas érdeklődés végett.

– Nos, gondolom, láttad már az év botrányát, miszerint Madonna lesmárolta Drake-et a színpadon, a Coachella fesztiválon.

– Ó, igen!

– Micsoda meglepetés volt. Most vegyél komolyan, Adam! Ha te színpadon állnál egy nővel, aki az év dalát énekli, hunyd le a szemed és képzeld el... Komolyan! Kit csókolnál meg?

– Haver, Rihannát, baszki!

Maxwell már abban a kivételben részesült, hogy hallhatta az énekes visszatérő dalát, a Ghost Townt. A rádiós mellett több zenei oldal megosztotta a gondolatait a felvételről, ami a The Original High vezető kislemeze lesz. A Ghost Town jelentősen befolyásolni fogja az európai pop- és klubéletet, a masszív house ritmusával, amihez hozzácseppentettek egy adag karizmát és személyiséget Adam Lambert által, ahogyan azt már megszokhattuk tőle. Ha hasonlítanunk kéne dalokhoz, azt mondanánk, hogy Avicii-szerű, csak még jobb. Egy sötétetebb David Guetta. Egy morcos Martin Garrix. Hadd említsük meg, hogy mindemellett ez nem egy újabb dance-felvétel. A kemény lüktetés mellett a dalszövege szívbemarkoló és mély. A Ghost Town elhozza a nyár óriása slágerét, amit hallhatunk partikon, a víz mellett vagy éppen bekapcsoljuk hazafelé menet a szakadó esőben. Mert ilyen hangulata is van – írta a Sugarscape. A kislemezt Max Martin és Shellback producerálta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek