Starity

Ruhamustra: MTV Movie Awards 2015

2015. április 16. 18:06   |   Szerző: LeerdammerGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Április 12-én került megrendezésre az idei MTV Movie Awards, így szemkápráztató öltözékekben ezúttal sem volt hiány. Vessünk egy pillantást pár csinosabb darabra!

hirdetés
Ruhamustra: MTV Movie Awards 2015

Shailene Woodley

A csinos színésznő ezúttal nem hagyományos öltözékben mutatkozott az eseményen, egy nagyon vagány szettel kápráztatott el mindenkit, aki csak jelen volt. Ennek ellenére csodásan festett, mosolya is remekül passzol a kiválasztott szetthez.

Amy Schumer

Amy egyszerűen elragadó volt! Bár öltözéke kissé kirívónak számított, mégis tökéletes választás volt a színésznő részéről. Ez a fekete-fehér csíkos ruha fantasztikusan mutat rajta, feltűzött haja pedig csak fokozza a látványt.

Charli XCX

Az énekesnő aztán nem bízza a véletlenre a dolgokat. Ez az összeállítás egyszerűen hibátlan! A kockás ballonkabát remekül mutat a magas sarkú cipővel, és a szettet Charli még egy piros rúzzsal is megbolondította.

Victoria Justice

Remek választás volt Victoria részéről ez a Versace-ruha. A flitterek még szebbé varázsolják az egész összeállítást, a halvány rózsaszín rúzzsal pedig igazán bájosan fest a színésznő. Frizurájáért is külön pont jár, mely remekül kiegészítette a szettet.

Holland Roden

A Teen Wolf színésznője egy aranyos, fekete-fehér virágos ruhában domborított, ami osztatlan sikert aratott. Minden bizonnyal magas sarkú cipőjét a gála kék szőnyegéhez igazította.

Jennifer Lopez

A szexi énekesnő egy elég merész, fekete szettet választott, ám ez így maga a tökély. Az arany ékszerek nemcsak a ruhához, hanem Jennifer bőrszínéhez is nagyon passzolnak. A fekete szandál is remek választás volt, így nem is csoda, hogy minden szempár az énekesnőre szegeződött.

Scarlett Johansson

Bár Scarlett összeállítása nem mondható éppen a legjobbnak, de azért vessünk rá néhány pillantást. A rózsaszín, rikító színű ruha egyáltalán nem passzol a színésznőhöz, a rövid haja és túlságosan színes kiegészítői pedig csak még jobban rontották a már így is elég rossz összhatást.

Spencer Grammer

Spencer olyan volt, akár egy tavasztündér. Fantasztikusan áll neki ez a pasztellszínű virágmintás ruha, frizurája pedig kifogástalanul néz ki. Csak úgy ragyogott a díjátadón, bár a cipőt nem tudjuk hová rakni.

Amber Rose

Bár a legtöbb divatblog az idei MTV Movie Awards egyik legrosszabb összeállításának könyvelte el Amber szettjét, szerintünk a ruha mégsem olyan rossz, sőt, jól áll neki, még ha a hátsó felét egy kicsit túlságosan is kiemeli a sztreccses anyag.

Bella Thorne

A már megszokott bájos, kicsit vagány stílust kaptuk ismét Bella Thorne-tól. Igazán csinosan nézett ki, a szandál is remek választás volt, akárcsak ez a pompás ruhaköltemény.

Cara Delevingne

A gyönyörű szupermodell egy lila, laza ruhában jelent meg, ami szintén osztatlan sikert aratott. Mellesleg frizurája is nagyon csinos volt.

Emily Ratajkowski

Emily igazán dögösen festett miniruhájában. A brit modell-színésznő szinte sosem hibázik, ha ruhaválasztásról van szó, ebben a kissé kihívó, mentazöld darabban is csak úgy ragyogott!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek