Starity

Thalía felfedte: több gyermeket elveszített

2015. április 17. 21:09   |   Szerző: El Mexicano

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű mexikói énekesnő teljesen véletlenül fedte fel féltve őrzött magánéleti titkát egy telefonos interjúban.

hirdetés
Thalía felfedte: több gyermeket elveszített
Fotó: ThaliaSource.net

Thalía életében sem volt mindig minden tökéletes. A mexikói énekes-színésznő egy, a TV y Novelas magazin egyesült államokbeli kiadásának főszerkesztőjével, Luis Alfonso Borregóval készített telefonos interjú során szerető férjéről (Tommy Mottola) és boldog magánéletéről beszélt. Ám akaratlanul elszólta magát, hogy azért voltak nehéz időszakok is – többek között elveszített gyermekeket.

Azt már nem árulta el a latin sztár a riporter indiszkrét kérdésére, hogy hány sikertelen terhessége volt – mivel akkor jött ő is rá, hogy erről nem is akart beszélni, csak véletlenül csúszott ki a száján. Thalía mindenesetre ügyesen hárított, hogy azóta is boldogan él családjával.

Az énekesnőnek azóta szerencsére született két egészséges gyermeke, akik közül a nagyobbik, Sabrina már 8 éves lesz idén, a kisebbik, Matthew (Mateo) pedig nyáron tölti be negyedik életévét.

Thalía egyébként nemrég jelentette meg Amore Mío című stúdióalbumának harmadik single-jét Mexikó részére, amelyhez ezennel a Sólo parecía amor (’Csak úgy tűnt, hogy szerelem’ – a szerk.) című dalra esett a választás. S ha minden igaz, hamarosan napvilágot lát a hozzá készült videoklip is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek