Starity

Kidobták Justin Biebert a Coachelláról

2015. április 17. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Múlt hétvégén vitába keveredett egy biztonsági őrrel az énekes, végül pedig távozásra kényszerítették.

hirdetés
Kidobták Justin Biebert a Coachelláról
Fotó: Joce/Bauergriffin.Com

A TMZ birtokába került egy videó a napokban, mely nem éppen a legjobb minőségű, ám a beküldő állítása szerint Justin Bieber látható benne, amint balhéba keveredik az idei Coachella zenei fesztiválon.

A hírek szerint a 21 éves énekes akkor szólalkozott össze a rendezvény egyik biztonsági őrével, amikor Drake fellépésére tartott és nem engedték be az előadóknak fenntartott bejáraton – ami egyébként tökéletesen érthető, hiszen Bieber nem lépett fel a fesztiválon, civilként vett részt rajta.

Szem- és fültanúk azt nyilatkozták, hogy Justin azzal érvelt, nem állhat sorba egy ilyen embertömegben, ugyanis a rajongók rögtön letámadnák. A biztonsági őr természetesen nem engedte be, ám egy, a Coachellán dolgozó személy vette a bátorságot és megpróbálta becsempészni a botrányhőst, de a biztonsági őrök megállították az akciót és végül távozásra kényszerítették.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek